Gemeente Coevorden

Commissie voor de Rechtsbescherming 11 april

Op woensdag 11 april aanstaande houdt de Kamer Grondgebonden Zaken van de Commissie voor de Rechtsbescherming een hoorzitting. Deze is in principe openbaar, maar de voorzitter kan besluiten om in beslotenheid te vergaderen. De hoorzitting wordt gehouden in het gemeentehuis in Coevorden (ingang Gouverneurshuis) en begint om 19.30 uur.

Agenda

19.30 uur Bezwaarschrift tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Coevorden, waarbij het verzoek om een woonbestemming toe te kennen aan een woning/gastenverblijf op het perceel Oranjekanaal ZZ 2 te Wezuperbrug is afgewezen, en het collegebesluit waarbij het verzoek om toekenning van een huisnummer is afgewezen. 20.00 uur Bezwaarschriften tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Coevorden, waarbij aan Greenpower Dalerveen B.V. i.o. vrijstelling is verleend van het bestemmingsplan Buitengebied Dalen en vergunning is verleend voor het oprichten van een bedrijfshal met biogasinstallatie + 6 opslagsilo's op het perceel Dwarsdijk 2 te Dalerveen.

Mochten de omstandigheden daartoe aanleiding geven dan kan de agenda nog gewijzigd worden.
Na het horen van belanghebbende(n) en het verwerende bestuursorgaan, beraadslaagt de commissie achter gesloten deuren over het aan het betreffende bestuursorgaan uit te brengen advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de Commissie voor de Rechtsbescherming, mevrouw I. Stavast, tel. 0524-598631.