Gemeente Echt-Susteren


Informatieavond reconstructie provinciale weg ter hoogte van Dieteren, N296 op woensdag 11 april 2007

Zoals wellicht bij u bekend is, heeft de provincie Limburg het voornemen om de provinciale weg N296 Susteren Maaseik (Maaseikerweg) ter hoogte van Dieteren in de gemeente Echt-Susteren te reconstrueren.

Het plan houdt onder andere in de aanleg van middengeleiders waardoor fietsers in twee etappes de provinciale weg kunnen oversteken, het vervangen van de fietspaden en het aanbrengen van verkeerslichten ter hoogte van het kruispunt Bij de Molen Kerkstraat.

Het zoals eerder gepresenteerde plan is na overleg met diverse belanghebbenden verder aangepast en uitgewerkt.

Op woensdag 11 april presenteert de provincie het meest recente plan. Daarnaast wordt ingegaan op eventuele procedures en uitvoeringsaspecten. Ook krijgt u informatie over de omleidingroutes gedurende de uitvoering van de werkzaamheden.

Wij willen langs deze weg iedereen die belangstelling heeft voor het plan van harte uitnodigen bij deze presentatie aanwezig te zijn.

Tevens worden de werkzaamheden ter hoogte van de Kokkelert (aanleg middengeleiders en inritconstructies van Op de Kampes en Kempstraat) op de N296 kort toegelicht.

Tot slot geeft de gemeente Echt-Susteren een korte toelichting op de werkzaamheden Reconstructie Bosstraat Peijerstraat te Echt.

De avond vindt plaats in gemeenschapshuis de Koppel in Dieteren en start om 20.00 uur.

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Carlo Gurian, 043 389 99 71 van de Provincie Limburg.

Voor de werkzaamheden betreffende de reconstructie Bosstraat Peijerstraat kunt u contact opnemen met Hans Steskens, 0475 478478 van de gemeente Echt-Susteren.