Ingezonden persbericht


Signeersessie en optreden The Fratellis woensdag 11 april in Rotterdam

Exclusief akoestisch optreden The Fratellis in Orange Flagship store

Den Haag, 5 april 2007 - Woensdag 11 april treden The Fratellis op in de Orange Flagship store, Lijnbaan 54 in Rotterdam. Vanaf 13.30 uur speelt de Schotse band o.a. zijn meezinger 'Chelsea Dagger' in een kleine, intieme setting. Aansluitend zal de groep een signeersessie houden voor alle fans.

Kaarten voor het optreden zijn alleen te winnen. Via www.orangemusic.nl en www.mtv.nl kunnen fans een kaartje proberen te bemachtigen. De signeersessie van The Fratellis in de Orange Flagship store is vrij toegankelijk en vindt om 14.00 uur plaats.

The Fratellis zetten de boel op stelten tijdens hun Europese tour waarbij ze ook de grote concertpodia van ons land aandoen. Op 10 april geven The Fratellis een uitverkocht optreden in de Amsterdamse Melkweg, voor het optreden op 11 april in 013 te Tilburg zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar. Om een akoestisch optreden van de band te zien in de Orange Flagship store te Rotterdam is dus een bijzondere aangelegenheid. Met de megahit 'Chelsea Dagger' zijn The Fratellis immens populair in Nederland en hun nieuwe single 'Henrietta' is inmiddels veelvuldig op de radio te horen. Jon, Barry en Mince van The Fratellis komen uit Glasgow en combineren op hun debuutalbum 'Costello Music' het beste van rock, punk en Britpop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Universal Music International
Kim Ormel
Tel: +31 35 6261610
Email: kim.ormel@umusic.com

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 153 miljoen klanten op vijf continenten.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. En daarom brengt Orange de wereld van muziek dichterbij. Want muziek is communicatie. Muziek wordt alleen maar mooier als je het kunt delen met anderen. Op www.orangemusic.nl biedt Orange een wereld van muziek, shownieuws, prijsvragen, ringtones en wallpapers.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl