Gemeente Leiden

Wijkbezoek B&W aan Haagwegkwartier noord en zuid, aan Boshuizen en aan de Coebel

Persuitnodiging

Het college van Burgemeester en Wethouders brengt op woensdagavond 11 april een wijkbezoek aan het Haagwegkwartier noord en zuid, aan Boshuizen en aan de Coebel. U bent van harte welkom bij dit bezoek. Het wijkbezoek gaat om 19.30 uur van start met een fietstocht door de wijk. Het College begint zijn fietstocht bij speeltuinvereniging Westerkwartier, Ten Katestraat 10a.

De collegeleden bezoeken diverse instellingen en organisaties in de wijk, spreken met bewoners en gaan in gesprek met sleutelpersonen in het gebied. Wijkbewoners die het College graag willen ontmoeten en met hen willen praten over ontwikkelingen in de wijk, zijn van harte welkom na voorafgaande aanmelding. (In de folder die vrijdag 6 april in de wijk wordt verspreid, staat aangegeven hoe men zich kan aanmelden.)

Bij de vorming van het huidige college is afgesproken om 3 à 4 keer per jaar met het gehele College op werkbezoek te gaan in een wijk van Leiden, om de wijk, de wijkbewoners en de organisaties en instellingen in de wijk goed te leren kennen. In 2006 bezocht het College de Slaaghwijk, de Stevenshof en de Zeeheldenbuurt/Pancras-Oost. Voor later dit jaar staan nog bezoeken aan Roomburg/Meerburg, Transvaal/Lage Mors en Mardedorp/De Camp op het programma.

Nadere informatie: Edith Swinkels, Bureau Communicatie, tel: (071) 516 52 26

---- --