Ingezonden persbericht


persbericht

Haarlem, 11 april 2007

Kinderopvang Het Kootertje gestart in Brede School Meerwijk

In de Brede School Meerwijk in het nieuwbouwproject Fort Meerwijk is het kinderdagverblijf van Kinderopvang Het Kootertje geopend.

Het kinderdagverblijf biedt plek aan kinderen van 0-4 jaar in 3 verticale groepen. Er is volop ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten.Het nieuwe, lichte kinderdagverblijf heeft een huiselijke sfeer, waarin veel aandacht is voor degelijk, goed materiaal. De bereikbaarheid vanuit omliggende wijken en richting de snelwegen is prima.

Op dit moment is er nog geen sprake van wachtlijsten, en is er direct plaats voor kinderen op alle dagen. Ook kunnen broertjes en zusjes samen geplaatst worden. De openingstijden van het kinderdagverblijf zijn van 8.00-18.00 uur.Er is een mogelijkheid voor verlengde opvang vanaf 7.30 uur tot 18.30 uur. Kinderen kunnen ook een warme maaltijd in het kinderdagverblijf gebruiken.

Het Kootertje is gevestigd aan het Leonardo da Vinciplein 74, 2037 RR Haarlem. Voor een rondleiding kunt u telefonisch contact opnemen met 023-5339807 of via de mail:meerwijk@kootertje.nl. Aanmelden kan via de website: www.kootertje.nl

Voor nadere informatie:

Millie Warradijn
Locatiehoofd
Tel. 023-5339807

---- --