Ingezonden persbericht




TomTom onthult nieuwe TomTom RIDER - de bekroonde navigatieoplossing vooor motorrijders

Amsterdam, 11 april 2007 -- TomTom, 's werelds grootste aanbieder van navigatieoplossingen, maakt vandaag de lancering van de nieuwe TomTom RIDER bekend; TomTom's alles-in-één navigatieoplossing gemaakt voor motorrijders door motorrijders.

De nieuwe TomTom RIDER is beschikbaar in 2 versies: TomTom RIDER Europa bevat complete deur-tot-deur navigatie door West Europa. TomTom RIDER Benelux is beschikbaar met kaart van Nederland, België en Luxemburg.

Door de combinatie van gebruiksgemak, draagbaarheid, een touchscreen dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik met handschoenen en TomTom's bekroonde software is de nieuwe TomTom RIDER de perfecte tool voor motorrijders om veilig en betrouwbaar van A naar B te komen.

Naast volledige waterdichtheid, komt de nieuwe TomTom RIDER met Cardo Scala-Rider(TM) Bluetooth(TM) headset voor het ontvangen van de gesproken instructies in de helm. De nieuwe headset past op open- en gesloten helmen en biedt uitzonderlijke prestaties voor ruisonderdrukking zodat motorrijders instructies en telefoongesprekken met ongeëvenaarde helderheid kunnen horen. TomTom RIDER wordt ook geleverd met de nieuwe RAM(TM) bevestigingsset die praktisch op iedere motor past en makkelijk te monteren is. Het ontwerp is wereldwijd bekend en kan de moeilijkste condities die motorrijders tegenkomen weerstaan.

Om maximale veiligheid te garanderen komt de nieuwe TomTom RIDER met een stevige houder waarop de RAM(TM) bevestigingsset makkelijk past, evenals het unieke gebruikers menu met vier iconen, die ideaal is voor handschoenen.

'TomTom RIDER is de eerste navigatieoplossing die speciaal ontworpen is voor motorrijders en 's werelds best verkopende. Deze nieuwe TomTom RIDER biedt motorrijders meer van wat zij leuk vinden wanneer ze navigeren op hun motor - hoge kwalliteit, gebruiksgemak en veilige navigatie naast goede service en extra's om hen een geweldige motorervaring te garanderen,' zegt Harold Goddijn, chief executive officer bij TomTom.

Voor motorrijders met een auto brengt TomTom een TomTom RIDER carkit-accessoire op de markt waardoor de TomTom RIDER ook in de auto gebruikt kan worden, net zoals de TomTom GO en de TomTom ONE reeks. De TomTom RIDER carkit-accessoire is beschikbaar voor slechts ¤779,95.

De nieuwe TomTom RIDER is beschikbaar vanaf eind mei 2007. De prijs zal tussen ¤500 en ¤600 komen te liggen.

TomTom RIDER gebruikers hebben tevens toegang tot TomTom HOME, TomTom's gratis softwareapplicatie waardoor gebruikers in staat gesteld worden om content te beheren, downloaden, op te slaan en te verplaatsen van hun computer naar hun eigen TomTom-systeem. Content en services aangeboden door TomTom's unieke PLUS aanbod zijn ook beschikbaar voor TomTom RIDER en kunnen gemakkelijk worden beheerd via TomTom HOME.

-EINDE-

In geval van enige discrepantie tussen dit persbericht en de originele Engelstalige versie van dit persbericht prevaleert de Engelstalige versie.



Ingezonden persbericht