Gemeente Duiven


Voornemen tot het verlenen van vrijstelling ex artikel 19, lid 2, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening Diesfeldt, 2e fase - 19 rijwoningen
---

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat met ingang van donderdag 12 april 2007 in het gemeentehuis, sectorbalie Grondgebied, voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt de ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende stukken in verband met het voornemen tot de bouw van 19 rijwoningen op twee percelen gelegen binnen het woningbouwplan Diesfeldt te Groessen.

De betreffende gronden zijn gelegen ten zuidoosten van de dorpskern Groessen en grenzen aan de bestaande bebouwing van Diesfeldt en de kern Groessen. De twee percelen worden gescheiden door de Rijsakkers. Beide percelen worden aan de noordzijde begrensd door de Wethouder Nasslaan. Aan de westzijde vindt de begrenzing plaats door de Kerkakkers en aan de oostzijde door de vrijstaande woningen aan de Wethouder Nasslaan. Aan de zuidzijde is de begrenzing de tuinen van de woningen aan de Diesfeldtlaan.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens onder toepassing van artikel 19, lid 2, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan ten behoeve van de bouw van 19 rijwoningen op de betreffende gronden. Voordat burgemeester en wethouders een definitief besluit nemen omtrent het verlenen van vrijstelling, kan eenieder gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk en/of mondeling zijn zienswijze tegen het voornemen tot het verlenen van vrijstelling kenbaar maken. Schriftelijk kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij de burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6 te 6920 AA te Duiven. Mondeling kunnen zienswijzen kenbaar worden gemaakt bij de heer N.P. Schoenmakers van de afdeling VROG, telefoonnummer 0316 - 279 382. Zij die schriftelijk en/of mondeling hun zienswijze gedurende de termijn van terinzageligging hebben ingebracht, worden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze tijdens een hoorzitting nader toe te lichten.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. De sectorbalie Grondgebied is gevestigd in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven en iedere werkdag geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur.