Ingezonden persbericht


Colubris Networks versterkt Benelux-team

Breda, 11 april 2007 - WLAN-specialist Colubris Networks heeft met de komst van Mike Hydra zijn Benelux-team versterkt. Hydra is al sinds 1996 actief in de ontwikkeling en ondersteuning van draadloze LAN-producten en brengt daardoor een schat aan ervaring mee. Hydra is als een van de belangrijkste Wi-Fi-specialisten onder meer verantwoordelijk geweest voor het uitrollen van honderden sites bij mobiele operators. Verder was hij technisch verantwoordelijk voor de draadloze verbindingen tijdens Microsoft TechEd en de internationale Wi-Fi Alliance-vergaderingen. Hydra is afkomstig van Agere/Proxim/ORiNOCO en werkte daarvoor voor NoWiresNeeded. Bij Colubris gaat hij de functie van senior systems engineer bekleden.

Harry Stevens, verkoopdirecteur bij Colubris Networks Benelux, onderstreept het belang van de uitbreiding van het Benelux-team. "We kunnen bestaande en nieuwe resellers nu nog beter voorzien van technische ondersteuning. Dat kan in de eigen taal en via kortere lijnen. Wireless LAN groeit snel en de vraag naar betrouwbare en professionele oplossingen die goed beveiligd zijn en geen kostbaar beheer opleveren, neemt toe. Colubris Networks levert deze oplossingen binnen verschillende verticale markten en is daar zeer succesvol in. Dat succes kunnen we nu ook verder uitbouwen in de Benelux."

Stevens heeft zelf ook ruime ervaring in de draadloze LAN-wereld. Hij is al sinds 1988 actief in deze markt en was onder meer verantwoordelijk voor de draadloze LAN-business in EMEA bij Lucent Technologies en voor de Wi-Fi HotSpot-activiteiten in EMEA bij Nomadix. Hij startte in 2004 zijn werkzaamheden bij Colubris Networks, waar hij sindsdien verantwoordelijk is voor de draadloze LAN-business in EMEA.

Over Colubris Networks
Colubris Networks ontwikkelt en levert intelligente WLAN-oplossingen voor de zakelijke markt en voor serviceproviders. Het geoptimaliseerde WLAN-switching-systeem biedt ongeëvenaarde bandbreedte-efficiency, naadloze mobiliteit en veilige en makkelijke toegang voor meer dan 1.500 organisaties en 40 miljoen gebruikers wereldwijd. De systemen van Colubris Networks bieden door integratie met bestaande netwerkinfrastructuur-, beveiligings- en beheeromgevingen een toekomstvaste investeringsbescherming. Colubris Networks is onder meer door Red Herring opgenomen in de top-100 van particuliere bedrijven in Noord-Amerika en was in 2005 een van de Fierce 15-bedrijven van FierceWireless. Het bedrijf won tevens de Mobile Trax Mobility Award.