Ingezonden persbericht


Internationaal Web Content Management Event in Nederland

Tridion World verenigt WCM professionals van over de hele wereld

Amsterdam, 11 april 2007 - Op 25 en 26 april 2007 organiseert Tridion, leidend leverancier van krachtige content management software voor zakelijke communicatieoplossingen, in de Hotels van Oranje in Noordwijk, hét content management evenement van 2007.

Tridion World brengt meer dan 300 content management professionals van over de hele wereld samen om Tridion's visie en successen te delen. De tweedaagse conferentie omvat keynote presentaties van Kyle McNabb, Senior Analyst bij het Amerikaanse Forrester Research en Gerry McGovern, de Ierse webexpert op het gebied van "customer care words".

Pieter Varkevisser, CEO van Tridion zal de bedrijfsstrategie toelichten en een groot aantal klanten waaronder Unilever en Canon presenteren hoe zij hun websites inzetten als geïntegreerd onderdeel van hun bedrijfsstrategie.

Tridion World is tevens een forum voor de lancering van nieuwe Tridion producten, waaronder Archive Manager, de allereerste oplossing voor het archiveren van websites. In diverse - zowel zakelijke als technische - breakout-sessies wordt ingegaan op actuele onderwerpen zoals Web 2.0, webglobalisatie, personalisatie en profiling, webanalytics, verbetering van de customer experience, usability en accessibility.

Woensdagavond presenteert Tridion een awards ceremonie voor klanten en partners waarbij awards worden uitgereikt voor Best Commercial Web site, Best Public Sector Web site, Best Use of Technology, Best International Web site, Partner of the Year, Customer of the Year en de CEO's Award.

Persbijeenkomst
Journalisten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Tridion World. Op donderdagmiddag 26 april wordt tussen 13.30 uur en 14.30 uur een speciale persbijeenkomst georganiseerd waarbij zowel het Tridion management als Forrester-analist Kyle McNabb beschikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.tridionworld.com of contact opnemen met: Text 100
Marlous Westra
T: +31 (0)20 530 43 43
marlous.westra@text100.nl

of

Tridion
Annelore van der Lint
T: +31 (0)20 203 20 30
annelore.vanderlint@tridion.com

Over Tridion
Tridion is marktleider in Europa op het gebied van krachtige contentmanagement software voor zakelijke communicatieoplossingen. Tridions geavanceerde oplossing, Tridion R5, maakt een geïntegreerde aanpak mogelijk van alle bedrijfsinformatie en content. De unieke 'single-sourcing'- en 'blueprint management'-functionaliteit van Tridion biedt bedrijven een snelle en hoge return on investment op hun complexe content management infrastructuren. Momenteel hanteren wereldwijd meer dan 24.000 gebruikers Tridion om altijd en overal de juiste webcontent te creëren, controleren, beheren en publiceren in diverse talen en voor verschillende doelgroepen. Tot de klanten van Tridion behoren multinationals als ABN Amro, Alcatel, Akzo Nobel, Carrefour, Deutsche Telekom, Honda, ING, KLM, Scania en Unilever. Het hoofdkantoor van Tridion is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is verder aanwezig in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zweden en België. Daarnaast werkt Tridion samen met resellers in de rest van Europa, Midden-Oosten en Australië. Meer informatie kunt u vinden op www.tridion.nl.

###