Ingezonden persbericht


Persbericht

100 % YOURS
Martijn lindhout gaat 'events' versterken

BERGEN, april 2007- Het eigenwijze en inspirerende hotel blooming in Bergen, ijzersterk in het organiseren van uiteenlopende 'events' heeft het team deze maand met een echte specialist versterkt. Martijn Lindhout (35) afkomstig van Hypsos Event in Soesterberg heeft de laatste jaren als projectcoördinator, een grote ervaring opgebouwd met de organisatie en realisatie van zakelijke evenementen, roadshows en productpresentaties.

Martijn Lindhout
In zijn vorige job richtte Lindhout zich als projectcoördinator bij Hypsos Event naast het ontwikkelen van concepten ook op de begeleiding, de uitvoering en de regie van projecten. Hij was de spil tussen opdrachtgever en de eigen ontwerp- en productieafdelingen. "In de energieke en creatieve organisatie van blooming voel ik mij als een vis in het water en ik vind het fantastisch om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de verdere expansie van blooming events. De dynamische omgeving van het hotel leent zich hier uitstekend voor. De klant is natuurlijk vrij zelf een locatie te kiezen om vervolgens alleen gebruik te maken van onze ervaring en ideeën", aldus Lindhout.

'100% yours'
blooming wordt inmiddels al goed gevonden als locatie voor private events, zoals huwelijksfeesten, familieweekenden en kookworkshops met vrienden. Met de aanstelling van Lindhout wil blooming zich ook richten op business events die in nauw overleg met de opdrachtgever op maat uitgewerkt en gerealiseerd worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Kick-off meetings, productpresentaties, relatie-evenementen of personeelsfeesten. Om dit optimaal te kunnen bewerkstelligen wil blooming voor de conceptfase al bij de opdrachtgever aan tafel zitten en vanaf het begin actief en vooral vrijuit meedenken om vervolgens de gedachten van de klant te vertalen naar een succesvol event. Dit maatwerk noemt men bij blooming 100% yours...Dat blooming overal voor open staat bewijzen de in het verleden gehouden events: van een modeshow voor Gsus tot een brainstormsessie van Nike en een productpresentatie voor Unilever.

blooming - altijd met een kleine b geschreven - staat voor inspiratie, verrassing en avontuur. Temidden van bossen en met het strand binnen handbereik ligt het hotel en conferentielandgoed op 11 hectare eigen duingebied met een privé duinpan, drie terrassen en vanaf begin 2008 ook een eigen wellness center. De 87 comfortabele hotelkamers, waaronder een dertigtal designkamers en 13 speciale COCO-MAT kamers, stralen de persoonlijke en originele huisstijl en feeling van blooming uit. Daarnaast beschikt blooming over een aantal 'hidden secrets' en originele things 'to do' zoals duingolf of 'blooming breaking the waves rafting'. Hierdoor is blooming in staat om uw event nog verrassender te maken. De regelmatige blooming events zijn geschikt voor zowel zakenrelaties als particuliere gasten. Hotel & conferentielandgoed blooming en blooming training, ontwikkeling en advies maken deel uit van de blooming groep. Bel voor reserveringen 072-582 05 20. Meer informatie is te vinden op www.blooming-hotels.com.