Ingezonden persbericht


Persinformatie

Helmond, 11 april 2007

Kuijpers Installaties voegt zevende universiteit toe aan haar lijst van opdrachtgevers

Op 26 maart jl. is door de Universiteit van Tilburg de opdracht voor de renovatie van Goossens Building aan Kuijpers Installaties gegund. Kuijpers neemt bij dit project de verantwoordelijkheid voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties en zal de werkzaamheden in zeer nauwe samenwerking met TRAJECT Vastgoed Advies Groep voorbereiden en realiseren. Het betreft een intensief renovatieproject, waarbij delen van de installaties behouden moeten blijven. Gezien het feit dat het gebouw nog deels in gebruik blijft, zal de uitvoering in fasen opgestart worden. De werkzaamheden starten medio april en zullen voor de start van het nieuwe collegejaar 2007/2008 gereed zijn.

Veertien universiteiten in Nederland
Hiermee verricht Kuijpers werkzaamheden voor zeven van de veertien universiteiten (bron VSNU) die Nederland rijk is. De universiteiten in Eindhoven, Delft, Maastricht, Nijmegen, Utrecht en Wageningen mag Kuijpers al langer tot haar opdrachtgevers rekenen.

Over Kuijpers
Kuijpers is een professionele multidisciplinaire en innovatieve onderneming met inmiddels 650 medewerkers. Het bedrijf is in 1927 opgericht. De omzet voor 2007 is geprognosticeerd op ca. ¤ 120 miljoen middels haar vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, Oss, Roosendaal, Tilburg en Utrecht.

Kuijpers verzorgt technische installaties in gebouwen en industrie - evenals het onderhoud daarvan - zodat zij jarenlang voldoen aan de gestelde eisen. De onderneming profileert zich middels klantgerichtheid, beveiligings- en communicatieconcepten, milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen, alsmede door aandacht voor de belangen en ontwikkeling van haar medewerkers.

Einde persinformatie