persberichten Eemland zuid, 10.40 uur

Utrecht, 11-04-2007

Winkeldief

AMERSFOORT Dinsdagmiddag rond 16.30 uur heeft de politie een 15-jarige jongen uit Amersfoort aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Personeel van een supermarkt aan het Neptunusplein zagen de jongen goederen wegnemen. Zonder af te rekenen rende hij vervolgens de winkel uit waarop medewerkers van de winkel hem achterna gingen en de jongen aanhielden. De inmiddels gearriveerde politie heeft de jongen overgebracht naar het politiebureau. De ouders van de minderjarige jongen zijn in kennis gesteld en hebben hem opgehaald. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Snelheidscontrole

HOOGLAND De politie heeft dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op de Bunschoterweg een snelheidscontrole gehouden. 1085 voertuigen zijn gecontroleerd waarvan 105 de snelheid overschreden hebben.

Verkeersongeval met letsel

AMERSFOORT Een 52-jarige vrouw uit Leusden is dinsdagmiddag rond 16.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw fietste op de Sint Andriesstraat tegen een open staande portier van een auto. De fietster is met een hoofdwond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.