Ingezonden persbericht


Vergelijk.nl kiest voor Checkit

Nijmegen, 11 april 2007 - Vergelijk.nl, één van de grootste prijs- en productvergelijkingsites van Nederland, heeft Search Engine Mediabureau Checkit gekozen als strategische Search Marketing partner.

Joris Verwater, Senior Traffic Manager van Vergelijk.nl: "We zochten een betrouwbare sparring partner voor zoekmachine marketing. Uit een pitch waarbij 3 partijen waren betrokken is Checkit op punten als innovativiteit, kennisniveau en kennisoverdracht als beste uit de bus gekomen."

Het doel van de samenwerking is maximale vindbaarheid bij zowel de natuurlijke als de betaalde zoekresultaten. Checkit gaat daartoe de bestaande Search Engine Advertising campagnes van vergelijk.nl analyseren en herinrichten om het rendement van de campagnes te verhogen. Daarnaast zal Checkit een Natural Search traject uitrollen waarbij de techniek, de content en de link strategie van vergelijk.nl zullen worden geanalyseerd. Op deze analyse volgen adviezen en het traject zal worden afgesloten met kennisoverdracht voor het team van vergelijk.nl.

Paul Aelen, commercieel directeur van Checkit: "We zijn er trots op dat vergelijk.nl voor Checkit heeft gekozen. Door de combinatie van Paid Search en Natural Search in te zetten, dekt vergelijk.nl het volledige zoekpad van zijn doelgroep af. Onze consultants kijken ernaar uit om samen met vergelijk.nl op strategisch niveau innovatieve oplossingen te bedenken die de website optimaal vindbaar zullen maken."

Over Vergelijk.nl

Sinds 2000 stelt Vergelijk.nl consumenten in staat een weloverwogen keuze te maken voordat ze iets kopen. Daarmee was Vergelijk.nl een van de eerste prijs- en productvergelijkers in Nederland. Op basis van gedetailleerde specificaties kunnen consumenten bepalen welk product het beste bij hun wensen past en bij welke webwinkel ze het vervolgens het beste kunnen aanschaffen (gezien prijs, levertijd en portokosten). Kijk voor meer informatie op http://www.vergelijk.nl

Over Checkit

Checkit B.V. is een full service Search Engine Mediabureau dat zorgt dat organisaties op internet vindbaar zijn en blijven. Checkit biedt de top 500-organisaties van Nederland een compleet dienstenpakket aan waarmee ze hun vindbaarheid op internet kunnen optimaliseren. Checkit is specialist en marktleider in Nederland op het gebied van Search Engine Marketing. Kijk voor meer informatie over Checkit op http://www.checkit.nl

----------------------------------------