Gemeente Albrandswaard


Felicitaties voor Prinsesje uit Albrandswaard

Naast een driewerf hoera, ook drie felicitatieregisters


Albrandswaard - Het gemeentebestuur van Albrandswaard feliciteert de Koninklijke familie van harte met de geboorte van de derde dochter van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Burgemeester Harald Bergmann tekent vandaag, 11 april 2007 om 15.00 uur, samen met zijn vrouw en kindjes, het felicitatieregister bij de afdeling publiekszaken aan de Hofhoek 5 in Poortugaal.

Om de inwoners van Albrandswaard de gelegenheid te stellen het Prinselijk paar te feliciteren met de geboorte van hun derde dochter, opent de gemeente Albrandswaard een drietal felicitatieregisters. Uiteraard in het gemeentehuis aan de Hofhoek 5 in Poortugaal, maar ook in zorgcentrum De Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon en in het Delta Psychiatrisch Centrum, Albrandswaardsedijk 74 in Poortugaal. Inwoners hebben vanaf 11 april 13.00 uur tot en met zaterdag 14 april de gelegenheid het felicitatieregister te tekenen, waarna de reacties naar het Prinselijk paar worden verzonden.

Burgemeester Harald Bergmann:
Geweldig, weer een dochter voor het Prinselijk paar. Mijn vrouw en ik hebben erg met de Prins en Prinses meegeleefd. Want voor ons is het ook nog maar kort geleden dat het broertje van Julia, onze Valentijn werd geboren. We weten dus uit ervaring hoe spannend de tijd naar de bevalling toe is en hoe ontzettend blij je bent wanneer er een gezonde baby ter wereld komt. Proficiat voor de Koninklijke familie, ik hoop echt dat ze de gelegenheid krijgen om van deze bijzondere tijd te genieten.