NRC.Carriere voor topbanen

11.04.2007 / 13:43 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ddk

Ddk

NRC.Carriere is een nieuwe carriereportal voor academici en ambitieuze HBO'ers die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Niet alleen de actuele topbanen zijn er te vinden, ook is er aandacht voor vraagstukken die iedere professional in zijn loopbaan tegenkomt.
Wordt er niet al volop voorzien in zulke informatie op internet? 'Nee', zeggen Willeke de Groot en Charles Lansu van NRC Handelsblad en nrc.next, 'NRC.Carriere is een nieuwe propositie. Het levert een kwalitatief en specifiek aanbod van topfuncties voor met name academici. Het biedt daarnaast veel gebruiksgemak voor loopbaangerelateerde zaken, zoals antwoord op de vraag welke MBA je verder in je carriere helpt en een online carrierecoach. Met aanvullende services stelt NRC.Carriere de doelgroep beter in staat hun volgende carrièrestap te plannen.'

NRC.Carriere onderscheidt zich door de persoonlijke online NRC.Carriere-coach. Daarnaast een interactieve opleidingendatabase van bacheloropleidingen tot en met internationale topmasters en een overzicht van de beste werkgevers. En, vanzelfsprekend, volop nieuws en achtergrondinformatie over bedrijven en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

NRC.Carriere is een initiatief van NRC Handelsblad en nrc.next. De site richt zich op de doelgroep hooggeschoolde en ervaren mensen in de leeftijd van 25-55 jaar. Het profiel van de bezoekers past bij de lezers van beide dagbladen. Het zijn mensen die leergierig in het leven staan, met meer dan gemiddelde ambitie hun talent willen benutten en op zoek zijn naar passie in hun loopbaan. Verder zijn ze academisch, welgesteld en woonachtig in een stedelijke omgeving.

Voor meer informatie
Willeke de Groot, marketing en Salesmanager Advertentiemarkt NRC Handelsblad, 06-55340187 Charles Lansu, marketingmanager lezersmarkt nrc.next, 06 29550977