Ingezonden persbericht


Docenten HBO worden in de watten gelegd.

Enige maanden geleden heeft Online Studeren .NET een platform voor studenten gelanceerd om hen te helpen bij het trainen van kennis op zowel boek- als tentamenniveau. Inmiddels blijkt dit een groot succes en komt Online Studeren .NET met een platform voor docenten, dat hen ondersteunt en helpt bij het opstellen van tentamens.

Dit speciale docentenplatform ondersteunt de docent bij het aanmaken van tentamens en bevat de mogelijkheid voor docenten om samen te werken. Hierdoor kan er efficiënter, makkelijker en prettiger worden gewerkt. De docenten besparen tijd en moeite.

Zoals projectleider Bernard Knoop zegt: "Studenten zijn erg enthousiast over ons studenten platform, wij willen docenten tevens een mogelijkheid bieden om samen te werken!"

De beide platforms werken samen. Op deze manier kan de docent extra lesstof aanbieden aan de studenten en worden zij beter voorbereidt op hun tentamens. Knoop: "Op dit moment draait er al een pilot op de Hogeschool van Amsterdam, deze is zo goed ontvangen dat we hebben besloten om het platform landelijk aan te gaan bieden."

De platformen zijn voor zowel docenten en studenten kosteloos te gebruiken. Studenten kunnen elk moment van de dag een account aanmaken. Het docentenplatform daar in tegen is alleen toegankelijk voor docenten die een account hebben gekregen van het team van Online Studeren .NET. Een account is aan te vragen via docent@online-studeren.net

Voor meer informatie: www.online-studeren.net of docent@online-studeren.net