Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Elspeet - Drietal veroorzaakt onrust                      |
Drie tot nu onbekende jongens hebben op dinsdagavond (10/04) in Elspeet voor onrust gezorgd door met maskers en/of bivakmutsen op in de buurt van woningen rond te hangen. De politie heeft in de buurt nog naar het drietal gezocht, maar zij werden niet meer aangetroffen.

De politie werd omstreeks 21.35 uur ingelicht. Onduidelijk is nog waarom de jongens zich in deze uitdossing in de buurt van huizen vertoonden. De politie sluit niet uit dat het om een uit de hand gelopen kwajongensstreek gaat. Zij vraagt buurtbewoners om in voorkomende gevallen via 0900-8844 contact op te nemen, zodat er snel duidelijkheid is.

|     |Hulshorst - Diefstal van boot                             |
Onbekenden hebben tussen maandag en dinsdag (10/04) vanaf een kampeerterrein aan de Varelseweg een boot weten weg te nemen. De boot lag in het water. Men heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

De diefstal heeft tussen maandagmiddag 16.00 uur en dinsdagochtend 11.00 uur plaats gevonden. Onduidelijk is nog hoe men de boot heeft kunnen wegnemen. Het gaat om een witte rubberen boot (met een blauw randje), van het merk Zadac. De boot was voorzien van een grijze buitenboordmotor van het merk Yamaha, type 9.9.

Getuigen die op bovengenoemde locatie iets opmerkelijks hebben gezien dat met de diefstal in verband kan worden gebracht, wordt verzocht om via 0900-8844 contact op te nemen. Ook mensen die weten waar de boot nu is, wordt verzocht om zich te melden.

Einde berichten


---


---


---

---- --