Ingezonden persbericht


LANDesk Software benoemt Henk Hillaert tot technisch consultant voor de Benelux

Eindhoven, 11 april 2007 - LANDesk Software heeft Henk Hillaert benoemd tot technisch consultant/pre-sales voor de Benelux. In die functie ondersteunt Hillaert commerciële collega's en klanten met technische kennis. Hij houdt zich onder andere bezig met het inrichten van proof-of-concepts en het geven van technische presentaties. Daarnaast besteedt hij veel aandacht aan het adviseren van klanten over de meest efficiënte inzet van LANDesk-oplossingen binnen IT-omgevingen.

Tot hij in dienst trad bij LANDesk Software werkte Hillaert als technisch consultant bij VX Company. Eerder vervulde hij 12 jaar lang diverse functies bij Digital, inmiddels HP. Als applicatiebeheerder en consultant bouwde hij uitgebreide kennis van verschillende besturingssystemen en beheersoftware op.

Hillaert zegt over zijn nieuwe rol: "Automatisering heeft enorm veel facetten en het is de uitdaging om elke eindgebruiker een oplossing te bieden. De verschillende eindgebruikers, van CIO tot beheerder hebben ieder hun specifieke eisen. Als technical consultant voor LANDesk Software ervaar ik bijna dagelijks dat het zeker mogelijk is om al deze gebruikersgroepen de juiste beheeroplossingen te bieden. Daarbij is het geweldig om te merken dat organisaties door onze producten efficiënter functioneren."

# # #

LANDesk Software
LANDesk Software is leverancier van configuratie- en beveiligingsbeheeroplossingen voor desktops, servers en mobiele apparatuur. Het bedrijf helpt duizenden organisaties bij de eenvoudige inzet en het gebruik van end-to-end beheeroplossingen. LANDesk Software heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City in Utah (Verenigde Staten) en vestigingen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Ingezonden persbericht