Comsec boekt 52,5 procent meer nettowinst in 2006

Tel-Aviv / Capelle a/d IJssel, 11 april 2007 - Internationaal beveiligingsbedrijf Comsec Consulting rapporteert een omzet in 2006 van bijna 18 miljoen dollar. Het jaar ervoor was dit nog 14 miljoen dollar. Dit is een stijging van ongeveer 18 procent. Bovendien is de nettowinst in 2006 met 52,5 procent gestegen tot 1,2 miljoen dollar. De financiële resultaten werden deze week in thuisbasis Tel-Aviv bekendgemaakt.

De stijging van de nettowinst is voornamelijk te danken aan een verhoging van de opbrengst in 2006, terwijl Comsec de algemene- en beheeruitgaven op eenzelfde niveau als het jaar daarvoor wist te houden.

Boaz Finkelstein, CFO van Comsec: "Comsec is zeer tevreden over de financiële resultaten van 2006. We hebben in alle vier kwartalen een stijgende trend in onze cijfers mogen waarnemen. Comsec heeft afgelopen jaar de activiteiten in het buitenland verder uitgebreid. Deze investeringen zetten we ook in 2007 voort, aangezien Comsec de ontwikkeling van deze markten als belangrijkste mogelijkheid ziet voor toekomstige groei. De potentie in deze markten is erg groot."

Over Comsec
Comsec is in 1986 door de Israëlier CEO Nissim Bar-El opgericht en inmiddels wereldwijd actief op het gebied van risk assessments, penetratietesten, beveiligingsplanning en -design, ontwikkeling van beveiligingsbeleid en procedures en beveiligingsonderwijs en -training. In 2005 introduceerde Comsec zijn eigen keurmerk voor veilige internetapplicaties. e-Sure is een uitgebreidere certificering dan de BS7799/ISO27001-standaard en inmiddels wereldwijd aan diverse bedrijven uitgedeeld. Naast het hoofdkantoor in Tel Aviv heeft Comsec kantoren in Tokio, Singapore, Londen, Warschau, Istanbul en Rotterdam. Meer informatie over Comsec is te vinden op www.comsecglobal.com.