HintTech genomineerd voor `Beste Werkgever'-award


DELFT, 20070411 -- HintTech, specialist op het gebied van softwareontwikkeling, is genomineerd voor `Het beste bedrijf om voor te werken'. Deze waardering gaat uit van het `Great Place to Work' instituut. Onderscheidingen voor goed werkgeverschap gingen eerder naar bedrijven als Microsoft, Randstad en Rabobank.

Sinds de start in 1997 heeft werkbeleving een grote rol gespeeld bij HintTech. Veel medewerkers zijn afkomstig van grote ICT-dienstverleners en kozen bewust voor een organisatie waar meer zelfstandigheid, senioriteit en verantwoordelijkheid gevraagd wordt. De meeste ICT-ers hechten het grootste belang aan uitdaging in hun werk en diversiteit van projecten.

Uit onderzoek naar wat ICT-'ers in een baan nu echt belangrijk vinden, blijkt dat de meeste ICT-ers (73 procent) hun `werkzaamheden' als meest belangrijk ervaren. Maar ook collega's zijn belangrijk (10,7 procent), salaris weer net iets minder (9,3 procent). HintTech weet een combinatie van deze drie aspecten te bieden.

HintTech is een snel groeiend bedrijf dat gevestigd is in Delft. Twee jaar geleden waren er nog 31 mensen in dienst, momenteel telt het bedrijf alleen in Nederland al 75 medewerkers. Inmiddels is er ook een vestiging geopend in San Francisco en er ligt een uitbreiding naar China in het verschiet. Het bedrijf staat dan ook niet voor niets in de Fast 50 van Deloitte: een ranglijst van Nederlands snelst groeiende technologiebedrijven.

De selectie voor `Great Place to Work' vond plaats op basis van een enquête onder alle werknemers, een cultural audit, en gegevens als salarissen, parttime-mogelijkheden en diversiteit van de werkzaamheden. Op 3 mei wordt uit de 25 genomineerden de winnaar bekend gemaakt.

Over HintTech
HintTech is specialist op het gebied van softwareontwikkeling (.Net(TM), Java(TM) platform, Tridion), content management, projectmanagement en informatiebeveiliging. Het bedrijf is opgericht in 1997 en werkt met innovatieve en bewezen technologieën en methodieken. Hiermee realiseert HintTech kwalitatieve maatwerkoplossingen voor haar klanten. Voor Tridion, Microsoft, Sun J2EE(TM) en IBM WebSphere is HintTech zowel adviserend alsook uitvoerend partner. HintTech kan onder andere Shell, Nuon, Fortis en KLM tot haar klanten rekenen. Kijk voor meer informatie op www.hinttech.nl.





HintTech