Gemeente 's-Hertogenbosch

11-04-2007
Veel reacties op stellingen over de Parade

Op 10 april hebben we de inzendtermijn voor reacties op de vijf stellingen, zowel op deze website als via de antwoordkaarten uit de Parade Nieuwsbrief, gesloten. Ongeveer 2.500 reacties zijn bij de gemeente binnengekomen. Wij willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om te reageren. U hebt laten zien hoe gek u bent op de Parade!

Alle meningen en opvattingen zijn te lezen op deze website. De komende maanden worden de reacties en suggesties gebundeld en van advies voorzien. Daarbij wordt gekeken naar de praktische, juridische en financiële haalbaarheid. Vervolgens wordt op basis van al deze informatie een Nota van Uitgangspunten vastgesteld door de gemeenteraad.

Ontwerpers gaan daarna aan de slag. Zij maken ieder een eigen schetsplan voor de Parade. Deze plannen worden uitgebreid gepresenteerd in de stad; denk aan een debat en tentoonstelling. U kunt dan vervolgens op een van deze plannen stemmen. Het gekozen ontwerp wordt uitgewerkt en vastgesteld door het college. Dan kan de herinrichting van de Parade definitief beginnen. We houden u op de hoogte via de gemeentelijke informatiepagina's in de Bossche Omroep en via de website.