Verzamelberichten woensdag

's-Hertogenbosch, 11-04-2007

Openbare dronkenschap

s-Hertogenbosch Dinsdagmiddag is op de Snellestraat in zijn woonplaats s-Hertogenbosch een 37 jarige man aangehouden en ingesloten. Agenten kregen de melding van een getuige dat er iemand onwel was geworden. Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht waarbij bleek dat hij zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Huiselijk geweld

s-Hertogenbosch In de nacht van disdag op woensdag is in zijn woning in s-Hertogenbosch een 65 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn 64 jarige echtgenote enkele keren te hebben geslagen. De man is ingesloten.

Tweede verdachte inbraak aangehouden

s-Hertogenbosch Dinsdagmiddag heeft de politie een 22 jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht op zondagmorgen te hebben ingebroken in een pand aan de Onderwijsboulevard. Die ochtend heeft de politie al een eveneens 22 jarige Bosschenaar op heterdaad aangehouden. Beide verdachten zitten nog vast.

Jonge meiden op dievenpad

s-Hertogenbosch Dinsdagmiddag zijn door personeel van een winkel aan de Kerkstraat in s-Hertogenbosch twee meisjes van 13 en 14 jaar uit Vlijmen aangehouden en overgedragen aan de politie. Het tweetal bleek vrijwel de gehele middag al op dievenpad te geweest. Daarbij hebben ze naar eigen zeggen bij zon acht verschillende winkels spullen weggenomen. Het betreft onder meer haarbanden, oorbellen en kledingstukken. Het tweetal is diezelfde avond na hun verhoor in vrijheid gesteld.

Politie houdt man aan voor bedreiging

s-Hertogenbosch De politie heeft woensdagmorgen een 27 jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden terzake bedreiging van zijn 35 jarige echtgenote uit Uden. Beiden waren aanwezig in een advocatenkantoor in s-Hertogenbosch om de nodige formaliteiten te regelen omtrent hun a.s. scheiding. Daar werd de man plots zeer agressief, bedreigde de vrouw en sloeg zo hard met zijn vuist op tafel dat hij daar enkele bloedende knokkels aan overhield.

Onderzoek naar dealpraktijken afgerond met 5 arrestaties

Boxtel De politie heeft dinsdagmiddag en dinsdagavond een onderzoek naar het dealen van harddrugs afgesloten met vijf arrestaties. Een van de arrestanten is een 48 jarige man uit Boxtel die wordt gezien als verkoper van de harddrugs. De overige vier arrestanten, drie mannen uit Schijndel van 39,30 en 30 jaar en een vrouw van 38 uit Boxtel zijn aangehouden op verdenking van het bezit van harddrugs (gebruikers).

Er zijn slechts geringe gebruikershoeveelheden harddrugs (cocaïne) aangetroffen en in beslag genomen.

Het onderzoek naar de dealpraktijken van de 48 jarige Boxtelnaar werd opgestart in februari van dit jaar.

De vier aangehouden gebruikers zijn na hun verhoren weer in vrijheid gesteld. De 48 jarige Boxtelnaar zit nog vast en wordt vrijdag voorgeleid.

Politie houdt verdachte van brandstichting aan

Veghel Dinsdag is in zijn woonplaats Helmond een 52 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een in de avond van 5 april gepleegde brandstichting in een leegstaand pand aan de Molenstraat in Veghel.

Huiselijk geweld

Uden Dinsdagavond is in zijn woonplaats Uden een 37 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn 45 jarige echtgenote te hebben mishandeld. De verdachte is ingesloten.

Winkeldiefstal

Uden Dinsdagmiddag is in een winkel aan het muziekplein in zijn woonplaats Uden een 22 jarige man betrapt op winkeldiefstal. Hij had vleeswaren en koffie meegenomen zonder af te rekenen. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Dronken vrouw aangehouden

Boxmeer Dinsdagavond is op het motorcircuit aan de Rijkevoortseweg een 44 jarige vrouw uit Boxmeer aangehouden. Zij lag daar in dronken toestand. De vrouw is ingesloten en woensdagmorgen met een bekeuring op zak weer in vrijheid gesteld.