Gemeente Boekel


Gevonden en verloren voorwerpen maart 2007

In maart 2007 zijn de volgende zaken gemeld:

Verloren:

OV kaart, Herenfiets rood-bruin, fietssleutel, mobiel Samson,

zwarte fleece handschoenen, zwarte mobiele telefoon Samson, gouden damesketting.

Gevonden:

Damesfiets Union, damesfiets blauw geverfd zonder spatborden, Axa (fiets)sleutel met blauwe mercedes-benz hanger, sleutelbos, damesfiets Union paars/wit,

herenfiets Rivel grijs, grijze leren herenhandschoenen, hoorapparaat Phonak, i-Pod, klein fietstasje.

Bij de Supercoop gevonden: sleutel met zilverkleurig ringetje, engel bedeltje, sleutelbos met label Supercoop, ring met inscriptie, goudkleurig armbandje, blauwe das, zwarte das, spuugdoekje, zak met theelichtjes.

Gevonden en verloren voorwerpen kunnen bij de gemeente (en niet bij de politie) worden gemeld. Hiervoor kunt u tijdens kantoortijden terecht bij de balie van het gemeentehuis van Boekel. Voor het maken van een telefonische afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 0492-326800. De melder/ vinder krijgt van de gemeente een bewijs van ontvangst Let op: voor het doen van aangiften (verloren waardepapieren zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs) dient u zich wel bij de politie te melden!

Gevonden (huis)dieren worden door Stichting HoKaZo te Uden opgevangen: Telefoon: 06-53707111. Deze stichting regelt de opvang en de registratie van gevonden en zoekgeraakte (huis)dieren uit Boekel. Voor gevonden en verloren fietsen kunt u terecht bij de gemeentewerf van de gemeente Boekel.