Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Themabijeenkomst Wijk Feijenoord = Kansenzones!

Ondernemers van de wijk Feijenoord schoven dinsdag 3 april in Villa Zebra (Stieltjesstraat) aan bij de themabijeenkomst Wijk Feijenoord = Kansenzones!

Felicitatie
Gastheer op deze avond was René Kronenberg, portefeuillehouder Wijkeconomie van de deelgemeente Feijenoord. Van de gelegenheid maakte hij gebruik om het bestuur te feliciteren met de oprichting van de nieuwe ondernemersvereniging.

Uitnodiging
Voor de ondernemers was er veel te melden over het project Kansenzones en de diensten van de Ondernemerswinkel. Andre de Groot en Aafke Tichelaar van Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) gaven een toelichting over deze projecten.

Ondersteuningsmaatregelen
Ze nodigden de ondernemers uit om gebruik te maken van de ondersteuningsmaatregelen die de gemeente Rotterdam voor hen in het leven heeft geroepen. Piet Huyskens van het Bureau De Werkplaats praatte de avond aaneen.

(foto: Het bestuur van de Ondernemersvereniging voor de Oranjeboomstraat en omgeving ontving uit handen van de portefeuillehouder de oprichtingsakte. Ondernemers uit de wijk Feijenoord kunnen lid worden van deze nieuwe ondernemersvereniging. Contactpersoon is de heer Jullien Trip (links) van Kapsalon Stieltjesplein in de Steven Hoogendijkstraat..)