Travel Unie International Nederland N.V.

holland international biedt extra voordeel walt disney world florida

Free Kids for Disney Dining en Ticketaanbieding tot 30 april verlengd

Rijswijk, vrijdag 6 april 2006 Holland International, onderdeel van marktleider TUI Nederland, biedt vakantiegangers twee aantrekkelijke acties: het Free Kids for Disney Dining en de Ticketaanbieding. Bij de Free Kids for Disney Dining actie geldt dat maximaal twee kinderen per kamer gratis meeeten in het Disney Dining Plan. De andere actie, de Ticketaanbieding, biedt extra voordeel op de entree. Zo betalen vakantiegangers maar zes dagen entree bij aanschaf van een tiendaags ticket. Wegens het grote succes verlengt TUI Nederland beide acties tot 30 april 2007.

Free kids for Disney Dining
Het Disney Dining Plan is de meest eenvoudige en voordelige manier om in meer dan honderd deelnemende restaurants gebruik te maken van een maaltijd. De vakantieganger krijgt een volledig verzorgde vakantie met, per nacht verblijf, recht op twee maaltijden: één in een zelfbediening- en één in een à la carte restaurant, plus daarnaast ook een snack zoals een ijsje, popcorn of frisdrank. Bij boekingen die gemaakt worden vóór 30 april 2007 geldt de Free Kids for Disney Dining-actie: maximaal twee kinderen per kamer eten hierbij gratis mee in het Disney Dining programma.

Ticketaanbieding
Holland International biedt daarnaast ook de Ticketaanbieding, waarmee de entree extra voordelig wordt. Zo betaalt de vakantieganger maar zes dagen entree bij aanschaf van een tiendaags ticket en drie dagen entree bij aanschaf van een zevendaags ticket.

Veel voordeel bij Holland International
Het Free Kids for Disney Dining en de Ticketaanbieding zijn wegens succes verlengd tot 30 april 2007. Daarnaast biedt Holland International nog een aantal exclusieve en vaste voordelen voor Walt Disney World Florida. Zoals de Disney Magical Express, die zorgt voor gratis transfers van de luchthaven van Orlando naar het Disney Resort en vice versa. Ook is Holland International in Europa de enige aanbieder met een contract bij Disney Cruiselines, waardoor een sprookjesachtige cruise makkelijk en voordelig vooraf te boeken is.