Ingezonden persbericht


persbericht

De spanning van poker, het plezier van een familiespel

Nieuw van goliath: pokermania family edition

Hattem, april 2007 ­ Wie bij jullie thuis is de nieuwe Rolf 'Ace' Slotboom of Armijn Meijer? Pokeren is dé trend van het moment: jong en oud ontdekken de geheimen van het alom bekende spel. En nu is er: PokerMania, Family Edition. Dat combineert de spanning van pokeren met het plezier van een familiebordspel.

Van 'One Pair' tot 'Royal Flush'
Het pokeren is massaal in opkomst. Bij PokerMania, Family Edition gaat het erom, met de fiches uit het spel zo veel mogelijk pokercombinaties te maken. Van One Pair tot Royal Flush: elke combinatie is een aantal punten waard. Je wint als je aan het eind van het spel de meeste punten hebt verzameld. Dat kan met een goede 'kaart' maar vooral ook door slim te spelen. Soms denk je dat het goed is om even te wachten met het aanleggen van je combinatie, maar je zenuwen worden flink getest als blijkt dat je medespelers azen op dezelfde fiches voor hun winnende combi.

Inzicht en plezier
PokerMania, Family Edition is een familiespel dat spelenderwijs jong (vanaf 7 jaar) en oud (tot 99 jaar) bekend maakt met de combinaties uit het pokerspel en met de spanning rond een potje pokeren. Poke Mania speel je met twee tot vier mensen en is daarmee een ideaal spel voor de hele familie: rond de keukentafel of op vakantie. PokerMania, Family Edition is landelijk te koop bij de speelgoedwinkel vanaf ¤ 24,99.

Goliath ­ één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland ­ is gevestigd in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. In 1980 introduceerden zij Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed vanaf 1 jaar, multimedia spellen vanaf 5 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rolit, Fifi, ZOUB, Sudoku, Totally Spies, Triominos, Stap Op, Holle Bolle Big en Exago. Zie ook www.goliathgames.nl.