Ingezonden persbericht


Overzicht bijeenkomsten in april 2007
ter publicatie in agendaoverzichten

DEN HAAG, 2 maart 2007 - Het Nicis Institute organiseert in de maand april 2007 de volgende bijeenkomsten:

11 april - ROC Rijn-IJssel / Apeldoornseweg 210A / Arnhem G27 - Conferentie 'Aanval op de Uitval'
Kosten deelname: gratis
Een kleine twee jaar geleden is door de G27 (27 middelgrote gemeenten in het grotestedenbeleid) het innovatietraject Aanval op de Uitval gestart. Met uitval worden mensen bedoeld die niet participeren en meedoen aan de samenleving. Zij kijken om uiteenlopende redenen toe vanaf de zijlijn. Tijdens deze conferentie wordt teruggekeken op de ervaringen van de afgelopen periode. De conferentie is een samenwerking tussen het Nicis Institute, G27, het Regionaal Opleidingen Centrum Rijn IJssel en het Centre for Government Studies van de Universiteit Leiden.

Meer informatie en inschrijving:
http://www.nicis.nl/nicis/bijeenkomsten/2007/04/Conferentie---Aanval-op-de-uitval-_1000.html

18 april - Nicis Institute / Laan van Noi 300 / Den Haag Voorlichtingsbijeenkomst Masteropleiding Strategic Urban Studies Kosten deelname: gratis
Het Nicis Institute en de NSOB bieden vanaf medio 2007 een tweejarige (deeltijd) masteropleiding voor professionals die zich binnen hun werkveld intensief bezig (gaan) houden met strategische vraagstukken. De opleiding geeft inzicht in verschillende vakgebieden, maar benadert de uitdagingen en kansen van steden telkens vanuit een samenhangend perspectief. Deelnemers leren Žover de schuttingÂŽ te kijken en hun blikveld te verruimen. Tijdens deze bijeenkomst informatie over opzet en inhoud opleiding.

Meer informatie en inschrijving:
http://www.nicisacademy.nl

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht