Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 30 maart 2007

Zet Den Haag TV 11 april op 11!

Op woensdag 11 april a.s. wijzigen de frequenties van alle televisiezenders op de kabel in Den Haag, waaronder die van Den Haag TV. De lokale omroep grijpt deze gelegenheid aan om met grootse prijzen Hagenaars te bewegen Den Haag TV op 11 te zetten.

Zet Den Haag TV vanaf 11 april a.s. op 11 en maak kans op waanzinnige prijzen, zoals één van de 10 TV-instelbeurten door een professionele monteur of een digitale decoder voor haarscherp beeld. Als klap op de vuurpijl maken deelnemers kans op een heuse flatscreentelevisie!

Om in aanmerking te komen voor deze prijzen, moeten deelnemers aan Den Haag TV laten weten dat bij hen Den Haag TV vanaf 11 april op 11 staat. Dit kan door het sturen van een email met naam, adres en telefoonnummer naar 11april@denhaagtv.com of een SMS naar 06 - 12 92 0 92 0. Vanaf dat moment maken deelnemers kans op één van de prijzen. Om te controleren of Den Haag TV ook daadwerkelijk op 11 is geprogrammeerd, stuurt Den Haag TV oer-Hagenees Henk Bres samen met 2 'zware jongens' en een cameraploeg de stad in. Staat Den Haag TV op 11, dan maakt men kans op die flatscreentelevisie of één van de andere prijzen.

Naast Den Haag TV is Stadsomroep Den Haag verantwoordelijk voor Den Haag FM 92.0, de kabelkanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX.

/////