Provincie Friesland

PERSUITNODIGING

Nummer: 036 TR
Datum: 6 april 2007

Bezoek minister M.J.A. van der Hoeven aan gas- en zoutwingebied in Noordwest Fryslân

Op woensdag 11 april brengt minister van der Hoeven van Economische Zaken een bezoek aan het gas- en zoutwingebied in Noordwest Fryslân. De minister laat zich daar informeren over de situatie ter plaatse.

Programma:
13.30 uur Ontvangst minister bij Gemeentehuis Franekeradeel, Harlingerweg 18 in Franeker
13.40 uur Vertrek per bus door het gebied waarbij een toelichting door de betrokken overheden wordt gegeven 14.15 uur Ontvangst in dorpshuis de Mienskar in Oosterbierum, besloten gesprek tussen de minister en belanghebbenden uit het gebied 15.00 uur Terugkoppeling uit het gesprek aan de pers 15.20 uur Vertrek Minister
15.25 uur Vertrek bus naar Gemeentehuis Franekeradeel

Met uitzondering van het gesprek met belanghebbenden uit het gebied, bent u van harte welkom om bij dit bezoek aanwezig te zijn. In het dorpshuis is een ruimte waar u tijdens het gesprek even wordt opgevangen.

Aanmelden
Vertegenwoordigers van de media die bij dit bezoek aanwezig willen zijn, moeten zich via e-mail adres: t.b.rienks@fryslan.nl voor dinsdag 10 april 15.00 uur aanmelden. Dit in verband met de beschikbare ruimte in de bus.

Datum en tijd: woensdag 11 april 13.30 tot 15.20 uur Locatie: vertrek vanaf het Gemeentehuis Franekeradeel, Harlingerweg 18 in Franeker


---- --