Groep Colruyt

Persberichten

06/04/07

Nieuwe Colruyt-winkel in Diksmuide Opening: woensdag 11 april

Woensdag 11 april gaat in Diksmuide een nieuwe Colruyt-winkel open. De inwoners van Diksmuide en omstreken moeten dus niet meer omrijden naar Middelkerke, Roeselare, Torhout of Veurne, om te kunnen profiteren van de laagste prijzen die Colruyt hen biedt.

990 m² verkoopsoppervlakte, een gekoelde frigokamer van 22,5 m lang en 20 diepvrieskoffers, ... het is duidelijk dat er in Colruyt Diksmuide plaats is voor een ruim en gevarieerd aanbod producten. Colruyt biedt er zijn klanten dan ook al zijn troeven:
* een zelfbedieningsbeenhouwerij, waar het vlees ter plaatse versneden en verpakt wordt;

* een ruim aanbod groenten en fruit die elke dag vers geleverd worden in een speciale gekoelde versmarkt;
* een uitgelezen selectie wijnen van over de hele wereld,
* voedingsproducten van uiteenlopende prijsklassen, waarbij bekende, nationale merken zij aan zij staan naast eigen huismarken;
* tientallen vissoorten in de diepvriesafdeling, en ook diepgevroren groenten, bereidingen, desserts, ...

* een uitgebreid assortiment niet-voedingsartikelen, zodat de Colruyt-klanten ook voor hun multimedia, cosmetica, papierwaren, enz. in dezelfde winkel terecht kunnen;

* en voor alle producten garandeert Colruyt op elk moment de laagste prijs.

Jurgen Esschentier, de gerant van de nieuwe winkel, is dan ook vol vertrouwen voor de opening: "Mijn ploeg en ik zijn helemaal klaar voor de opening. Alles staat netjes op zijn plaats, en we kennen onze winkel intussen door en door, zodat we al onze klanten snel kunnen helpen als ze vragen hebben. In onze winkel werken we ook met een nieuw en geïnformatiseerd kassasysteem, zodat de mensen aan de kassa snel bediend worden en niet lang moeten wachten."

Gerant Jurgen wordt bijgestaan door een team van 25 medewerkers: 19 bediende-verkopers en 6 beenhouwers.

Woensdag 11 april openen zij dus de deuren van hun nieuwe winkel. Maar dinsdag al is iedereen uitgenodigd om tijdens een openingsreceptie een kijkje te nemen in de nieuwe winkel. De receptie begint vanaf 17.30. Op de parking voor de winkel, is er met 124 parkeerplaatsen, plek voor iedereen.