20.000 gratis felicitatiekaartjes voor pasgeboren Prinses


Nederlanders sturen massaal gratis kaartjes via kaartje2go.nl

UTRECHT, 20070411 -- Prins Willem Alexander en Prinses Máxima worden na de geboorte van hun derde dochter bedolven onder de felicitatiekaarten. Op de website www.kaartje2go.nl kunnen 20.000 Nederlanders vanaf vandaag gratis een écht felicitatiekaartje maken en versturen naar de gelukkige ouders.

Met dit initiatief wil Kaartje2go de geboorte van het achtste kleinkind van Koningin Beatrix een extra feestelijk tintje geven. Foppe Strikwerda van Kaartje2go: "Het idee voor deze actie is ontstaan toen we een aantal van onze klanten vroegen aan wie ze het liefst een kaartje zouden willen sturen. Wij vinden dat de geboorte van een nieuwe telg van ons koningshuis écht gevierd moet worden. Het liefst met zo veel mogelijk leuke kaartjes!" Kaartje2go verwacht uiteindelijk zelfs méér dan 20.000 kaarten te drukken voor de jongste prinses van Oranje.

Via www.kaartje2go.nl kan iedereen eenvoudig een échte felicitatiekaart maken en aan de Prinselijke Familie versturen. Op de voorkant van de kaartjes kan een eigen foto of ingescande kindertekening worden geplaatst, met een leuk kader en een eigen tekst. Alle felicitatiekaarten worden in kleur gedrukt en - na een controle op eventuele aanstootgevende inhoud - door Kaartje2go aan de Prinselijke Familie aangeboden.

Over Kaartje2go
Kaartje2go is een online wenskaartenservice. De jonge, startende onderneming won eind 2006 de juryprijs én de publieksprijs van de ondernemingsplanwedstrijd `Utrechtse Start', georganiseerd door een samenwerkingsverband van onder meer ABN AMRO, Taskforce Innovatie Regio Utrecht, Provincie Utrecht, Kamer van Koophandel Utrecht, en BDO CampsObers accountants. Naast wenskaarten maakt Kaartje2go ook verhuiskaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en vakantiekaartjes.
Website: www.kaartje2go.nl
E-mail: info@kaartje2go.nl