Sabbatical van de zaak


11.04.2007 / 08:12 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Caesar via nova

Caesar via nova

PERSBERICHT

Sabbatical van de zaak!
Caesar Groep verbetert arbeidsvoorwaarden voor top-ICT'ers

Utrecht, 10 april 2007. ICT-dienstverlener Caesar Groep biedt medewerkers een 'sabbatical van de zaak'. 'Wij realiseren uitdagende ICT-projecten die gegarandeerd op tijd geleverd worden. Daar werken dus top-mensen op. Na een aantal jaar gunnen wij hen graag een adempauze. Met dit sabatsverlof stellen we hen daartoe in staat en ik ben ervan overtuigd dat ze geïnspireerd en nog gemotiveerder terugkomen', vertelt Hans van der Kooij, directeur van de Caesar Groep. Zelf ging hij begin dit jaar met sabbatsverlof. Het 'sabbatical van de zaak' is onderdeel van het vernieuwde arbeidsvoorwaardenpakket van de Caesar Groep.

Het succesvol en op tijd afronden van ICT-projecten is niet zo gewoon als het klinkt. 65% van alle ICT-projecten wordt (nog) steeds niet op tijd, met de vereiste functionaliteit en binnen het budget opgeleverd . De Caesar Groep durft dit juist wel te garanderen en leverde al haar projecten in 2006 op tijd, binnen budget en met de juiste reikwijdte op. Aan deze projecten werken mensen die van een uitdaging houden: projectmanagers, value managers, system architects, software ontwikkelaars etc. Vanaf dit jaar krijgen zij bij Caesar een sabbatsverlof van de zaak aangeboden wanneer zij zeven jaar in dienst zijn.

Beste ICT'ers behouden en aantrekken
Het 'sabbatical van de zaak' maakt deel uit van een complete vernieuwing van het arbeidsvoorwaardenpakket van de Caesar Groep. Ook meer vakantiegeld en een betere bonusregeling behoren tot dit verbeterde pakket. Hoewel top-ICT'ers afwisselend werk het belangrijkst vinden, staan arbeidsvoorwaarden op een goede tweede plaats . Vooral ervaren ICT'ers willen een balans tussen hun werk en privé-leven. 'Ons personeelsbeleid is gericht op een goede balans daar tussen. Daarom bieden wij ICT'ers niet alleen uitdagend werk, maar ook de mogelijkheid om parttime te werken, gebruik te maken van onze eigen kinderopvang en bijvoorbeeld extra studie- of vakantiedagen te kopen', aldus Hans van der Kooij.

Groei
Met het sabbatsverlof verstevigt de Caesar Groep haar positie op de krappe arbeidsmarkt voor ICT'ers.
Caesar verwacht in 2007 te groeien met 35 medewerkers.


21)EINDE BERICHT