Ingezonden persbericht

Vogel's neemt activiteiten TVskin over

Uitbreiding activiteiten Vogel's Professional door overname

Eindhoven, 11 april 2007 - Vogel's, marktleider op het gebied van innovatieve steunen voor audio/video-apparatuur, kondigt vandaag de overname van TVskin aan, een Nederlandse onderneming die zich bezighoudt met het ontwerp en de ontwikkeling van covers voor LCD- en plasmaschermen. De uitbreiding past in de strategie van Vogel's Professional om volledig vertegenwoordigd te zijn in de digitale signage-sector en een logische aanvulling op het bestaande assortiment wat ertoe bijdraagt dat Vogel's zijn positie in het professionele marktsegment versterkt.

TVskin is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van TV covers voor beeldschermen. Tegenwoordig worden plasma- en LCD-schermen steeds vaker ingezet als communicatiehulpmiddel. Net zoals bij de huidige producten van Vogel's ligt de nadruk op integratie in het interieur, de mooie afwerking, innovatie en kwaliteit. TVskin maakt het mogelijk om het uiterlijk van het beeldscherm aan te passen aan het interieur, maar kan ook een mediadrager zijn van het merk (en wordt zo onderdeel van het totale communicatieconcept).

"De acquisitie maakt het mogelijk dat Vogel's Professional verder kan uitbreiden om zodoende de positie in o.a. de digital signage te versterken. Het stelt ons in staat onze huidige producten te cross-sellen in branches zoals bijvoorbeeld retail en hospitality," aldus Gerdi Vogels, algemeen directeur van Vogel's.

Voor meer informatie over kunt u terecht op www.vogels.com/TVskin.

###



Ingezonden persbericht