Motel Mozaique 2007

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Motel Mozaique 2007
met o.a. Heavy Trash, Amon Tobin, Akron/Family, Midlake, Goose, Digitalism en Touki Delphine met speciale gast Mocky en vele anderen

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 april vindt in Rotterdam voor de zevende opeenvolgende keer het kunstenfestival Motel Mozaïque plaats, met op vrijdag en zondag een gratis toegankelijk programma. Het festival biedt ook dit jaar een mooie en bruisende mix van muziek, beeldende kunst en performance, evenals bijzondere gidsentochten en slapen in kunst of op alles behalve alledaagse locaties.

Onder andere de volgende muzikale acts zijn bevestigd: Heavy Trash, het nieuwe project van Jon Spencer en Matt Verta-Ray. De Braziliaan Amon Tobin, een van de dj-kopstukken van het label Ninja Tune. De mix van o.a. country, folk, noise en postrock van Akron/Family. Het Texaanse vijftal Midlake met haar vierstemmige zang ondersteund door gelaagde popliedjes. Het Belgische Goose staat garant voor een portie vuige, pompende elektrorock. Touki Delphine combineert dans, live muziek, poëzie, installaties, kleding, visuals en popmuziek. Speciaal voor het festival gaat Touki Delphine een samenwerking aan met speciale gast Mocky, de geluidskunstenaar uit Berlijn.

Verder op het programma ondermeer: Deerhoof, Bunny Rabbit, Pop Levi, !!!, Priestbird, 120 Days, A Silver Mt. Zion en Fujiya & Miyagi en een filmprogramma.

Motel Mozaïque 2007 vindt plaats op minimaal vier vaste festivallocaties. De Rotterdamse Schouwburg, TENT., en de nieuwe aanwinsten Lantaren/Venster en Off Corso. Mogelijk behoort Nighttown (of een deel ervan) ook tot de festivallocaties.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Motel Mozaïque is gestart. Er zijn vijf verschillende kaarten verkrijgbaar:

Dagkaart programma voor vrijdag 13 april 2007 26 Euro
Dagkaart programma voor zaterdag 14 april 2007 26 Euro
Passe-partout programma voor 13 én 14 april, exclusief slapen 47 Euro Slaapkaart voor vrijdag 13 april 2007, inclusief ontbijt 20 Euro Slaapkaart voor zaterdag 14 april 2007, inclusief ontbijt 20 Euro (Deze prijzen zijn exclusief eventuele administratie- en reserveringskosten)

Deze kaarten zijn te koop via de voorverkoopadressen van Ticket Service Nederland: Bij de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV-kantoren en GWK station filialen, via de Ticketlijn (0900 300 1250, 45c/pm) en www.ticketservice.nl. In Rotterdam zijn dagkaarten en passe-partouts ook verkrijgbaar bij de Rotterdamse Schouwburg, Plato, Velvet Music en Plaatboef.

Noot aan de redactie (