Speurders.nl biedt trainingen 'handelen via Internet' aan

23.03.2007 / 10:12 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Speurders.nl

Speurders.nl

PERSBERICHT

Amsterdam, 23 maart 2007

Speurders.nl biedt trainingen 'handelen via Internet' aan samen met LECTRIC Twee nieuwe opleidingen voor iedereen die professioneel wil handelen op het Internet

Vanwege het succes van de opleiding Speurders Professionals en de groeiende belangstelling van consumenten en bedrijven om te handelen via Internet heeft Speurders.nl in samenwerking met Nieuwe Helden en LECTRIC Internetopleidingen een workshop en een masterclass ontwikkeld voor iedereen die succesvol wil handelen op het Internet. De nieuwe opleidingen worden per april 2007 aangeboden.

Achtergrond
In 2006 hebben meer dan 600 mensen zich aangemeld voor de opleiding Speurders Professional. Deze opleiding is in het leven geroepen door Nieuwe Helden.Uit de vele aanmeldingen blijkt een grote behoefte te bestaan aan opleiding en begeleiding bij het voeren van een webwinkel. In samenwerking met LECTRIC Internetopleidingen en Nieuwe Helden is gezocht naar passende opleidingen, aldus Leon Kramer, Business Unit Manager Speurders.nl.

Nieuwe opleidingen
Per april worden er twee nieuwe opleidingen aangeboden: (1) Workshop Introductie professioneel handelen via Internet en (2) Masterclass effectief en efficiënt handelen als webhandelaar. Het doel van de opleidingen is om een praktische workshop en masterclass aan te bieden aan consumenten, werknemers en bedrijven die graag professioneel willen handelen via online platforms als Speurders.nl. De eerste masterclass start 12 april en de workshop start op 20 april.

Inschrijven
Meer informatie over het programma van de workshop en masterclass is te vinden op www.speurdersacademie.nl. Hier kan men zich tevens inschrijven voor zowel de master als de workshop.

Over Speurders.nl
Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op de online koop en verkoop van goederen door particulieren. In december 2005 riep online onderzoeksbureau Multiscope Speurders.nl uit tot de beste Nederlandse site-introductie ooit. Speurders.nl staat momenteel consequent in de Multiscope top 10 van best bezochte sites. In mei 2006 won Speurders.nl de belangrijkste marketingprijs van Nederland: de gouden Effie. Gemiddeld worden er zo'n 1 miljoen advertenties per maand ingebracht. Dit komt neer op ca. 35.000 advertenties per dag. Speurders.nl streeft ernaar toonaangevend in de branche te zijn op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak. Speurders.nl is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.

Over LECTRIC Internetopleidingen
LECTRIC Internetopleidingen biedt ruim 40 opleidingen onderverdeeld in 7 thema's: Internetmanagement, Webdesign & techniek, Usability, Contentmanagement & webredactie, Online marketing, Intranet en Internet & overheid. LECTRIC Internetopleidingen is onderdeel van de LECTRIC Groep. LECTRIC is in 1997 opgericht door Schouten & Nelissen en inmiddels uitgegroeid tot een krachtige internetprofessional met ruim honderd medewerkers die klanten verder brengt met internet. De LECTRIC groep bestaat uit: LECTRIC Internetoplossingen, LECTRIC Internetopleidingen, Yourzine en Searchresult. Meer informatie: www.internetopleidingen.nl

Over Nieuwe Helden
Nieuwe Helden is opgericht door de succesvolle Internet ondernemer Arko van Brakel. Het is een netwerk van ondernemers die hun klanten helpen succesvol te zijn en te blijven in de communicatiemaatschappij. Het bedrijf is genoemd naar het gelijknamige boek van Arko van Brakel en mede-auteur Marcella Bremer. Nieuwe Helden is gespecialiseerd in de eisen die aan mensen en bedrijven worden gesteld in de steeds sneller veranderende samenleving. Door de diversiteit van expertises kan Nieuwe Helden een grote variëteit aan oplossingen bieden,van trainingen en adviezen tot complete campagnes. Door de aard van de ondernemers staat kennisoverdracht in de vorm van trainingen en adviezen vaak centraal in de Nieuwe Helden aanpak. Voor meer info: www.nieuwehelden.nl, Arko van Brakel 06 50 69 54 55.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Speurders.nl: Marijke Wit Content & PR manager
Tel: 020 585 2963
marijke@speurders.nl
www.speurders.nl