Persuitnodiging De Dag van het Toezicht 2007

11.04.2007 / 10:01 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Pwc

Pwc

http://www.pwc.com/nl

Persuitnodiging van Vereniging voor Toezichthouders in OnderwijsInstellingen en PricewaterhouseCoopers

Graag nodigen wij u uit voor het openbare gedeelte van het congres 'De dag van het Toezicht' dat de Vereniging voor Toezichthouders in OnderwijsInstellingen (VTOI) samen met PricewaterhouseCoopers (PwC) organiseert op donderdag 12 april 2007 in stadion Galgenwaard te Utrecht.

Een drietal sprekers schijnt zijn licht op governance in het onderwijs in relatie tot onder andere beloningen in de top en de verschillen in de praktijk tussen de MBO- en HBO-sector. Het congres richt zich daarbij op de kernvraag: hoe dient de toezichthouder te acteren vanuit zijn rol als werkgever, opzichter en klankbord tegelijk. Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur: Welkom dagvoorzitter, mevrouw Ria Oosterop, voorzitter VTOI, burgemeester Graft
- de Rijp
14.05 uur: 'Salarissen in de Topstructuur', door Hans Dijkstal, voorzitter Adviescommissie beloning en rechtspositie ambtelijke en politieke topstructuur. 14.30 uur: 'Zicht op Intern Toezicht', uitkomsten van het onderzoek in de praktijk van de MBO-sector in relatie met de HBO-sector, door mevrouw Edith Hooge, lector corporate governance Avans Hogeschool.
14.55 uur: 'Het WOK-model (werkgever, opzichter, klankbord) in relatie tot de 21 aanbevelingen van PwC', door Gertjan Stoker, directeur onderwijs en onderzoeksinstellingen PricewaterhouseCoopers.
15.30 uur: Einde openbaar gedeelte

Journalisten zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. U kunt uw deelname bevestigen via Koen Jonker, persvoorlichter PricewaterhouseCoopers, tel. 020-568 5959 of e-mail: koen.jonker@nl.pwc.com.