Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


Ontwerp-herziening bestemmingsplan Jachthavengebied en Amsterdamse Bos

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel ZuiderAmstel maakt ingevolge het bepaalde in de Wet op de Ruimtelijke Ordening en de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend:

Het Dagelijks bestuur heeft bij besluit van 3 april 2007 de ontwerp-herziening "bestemmingsplan Jachthavengebied en Amsterdamse Bos vastgesteld".

Het plangebied van de ontwerp-herziening "bestemmingsplan Jachthavengebied en Amsterdamse Bos" ligt in het noordwesten van het stadsdeel ZuiderAmstel. Het wordt globaal begrensd door de rijksweg A10, de Jachthavenweg, de Nieuwe Meer, het Boeierspad, de grens met de gemeente Amstelveen en de noordelijke en westelijke grens van het bestemmingsplan Vietnamweide. De herziening heeft een conserverend karakter, waarbij in hoofdzaak bestaande functies worden vastgelegd.

Met ingang van 12 april 2007 ligt gedurende zes weken de ontwerp-herziening ter inzage bij de Informatiebalies van het stadsdeel ZuiderAmstel, op de vestigingen:

- President Kennedyplantsoen 1-3

- Zwaansvliet 5.
De Informatiebalies zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Gedurende deze termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze over de ontwerp-herziening naar voren brengen bij de deelraad van het stadsdeel van ZuiderAmstel.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij: de deelraad van het Stadsdeel ZuiderAmstel, per adres Sector Ontwikkeling, afdeling Ruimte, postbus 74019., 1070 BA Amsterdam.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 contact opnemen met de sector Ontwikkeling, afdeling, Ruimte, telefoonnummer 020-5464297.

Indien tijdig een zienswijze kenbaar is gemaakt, wordt u in een later stadium in de gelegenheid gesteld een nadere mondelinge toelichting te geven.