linedanskampioenschappen benelux open

11.04.2007 / 16:55 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Dcwda

Dcwda

linedanskampioenschappen benelux open mill 12 april - Persbericht

De Benelux Open Country Western Danskampioenschappen 2007

Op 13,14 en 15 april 2007 organiseert de Dutch Country Western Dance Association (DCWDA), onderdeel van de World Country Dance Federation (WCDF) de BeNeLux Open Country Western danskampioenschappen.

Dit internationale evenement is het eerste danskampioenschap in Nederland van het jaar, waarbij men zich kan kwalificeren voor de Wereldkampioenschappen, die aan het eind van het jaar worden gehouden.

Veel deelnemers uit Nederland en heel Europa dansen het gehele weekend in Individuele Linedance, Partner of Coupledance en in teams om de titel van Benelux Danskampioen 2007. Er is ook een onderverdeling gemaakt in niveaus en in leeftijd, zodat jong en oud, beginner of gevorderden in een opwindende, maar gezellige sfeer met en tegen elkaar kunnen dansen.

Naast de wedstrijden is er voor de toeschouwer meer te beleven, nl workshops in de nieuwste dansen onder begeleiding van de beste professionele trainers en winkelen in de diverse kraampjes vol met o.a kleding, sieraden schoenen in Country Westernstijl. Er zijn diverse bars en gelegenheden, waar men kan genieten van smakelijke snacks.Voor de prijs van 9 Euro per dag kan men de hele dag genieten van Country dansen op Countrymuziek en ook gratis deelnemen aan de workshops. Voor 25 Euro kan men drie hele dagen dit evenement bezoeken. De workshops beginnen op zaterdagmorgen en gaan het hele weekend door. Zaterdagavond zal er een dansparty zijn, waarop men de leukste linedansen kan doen in een sfeervol ingerichte danszaal.Zondagavond om 18.00 uur, vlak voor de prijsuitreiking is er een spectaculaire show, waarin verrassende optredens te verwachten valt. Kortom, het wordt een dansevenement waarvan de echte Country liefhebber volop kan genieten.

Kom dus op 13,14 en 15 april naar

Fitland Sport Party Event en Healthcentrum
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill