Gemeente Waalwijk Eerste steen woningen De Laan gelegd!

Op maandag 2 april jongstleden hebben wethouder Van Dongen en Iris en Linde van Beers op symbolische wijze de eerste steen gelegd in de nieuwe woning van de kinderen.
De woning staat in 'De Laan' te Landgoed Driessen en is onderdeel van deelplan 'Het Koetshuis'. Dit deelplan ligt aan de noordrand van Sprang Capelle tussen de Oudeweg en de nieuwe Noorder Allee. Kenmerkend voor dit deelplan is de dorpse uitstraling.

Kennismaken
Na het plaatsen van de steen klonk een kort maar krachtig vuurwerk en werd met champagne getoost op het toekomstige woongenot. Daarna was er gelegenheid om elkaar in een sfeervolle omgeving te leren kennen. Samen met gastvrouw Wilma vond er een kruisbestuiving plaats, zodat de eerste burencontacten gemakkelijk gelegd konden worden.

Project De Laan
Het project De Laan is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed, regio Zuid en maakt deel uit van Landgoed Driessen te Waalwijk. De Laan bestaat uit 16 twee-onder-één kap woningen, 3 vrijstaande woningen en 16 vier-onder-één kap woningen, allen in de zo geliefde jaren 30 stijl.

Publicatie datum 04-04-2007