BOVAG

03-04-2007
Publiek kiest Mijn Autobedrijf van het Jaar

De tien bedrijven die kans maken op de titel van Mijn Autobedrijf van het Jaar zijn bekend. Deze verkiezing wordt georganiseerd door BOVAG ABA.

Het zijn Autobedrijf Jan Wals uit Ilpendam, Autobedrijf Van Eendenburg uit Brielle, Peter Dusoswa Autos uit Leiden, Autobedrijf van den Berg uit Ridderkerk, Auto Londen uit De Meern, Autobedrijf Weerheim uit Rijswijk, Autobedrijf Scheers uit Giesbeek, Garage Huijbregts uit Reusel, Pouls Autotechniek uit Baarlo en Autobedrijf van Kuilenburg uit Utrecht.

Deze bedrijven kregen van de consument de meeste stemmen.Autobezitters konden tot en met 31 maart op www.mijnautobedrijf.nl aangeven in hoeverre ze tevreden zijn over hun autobedrijf. Ruim 5.000 mensen hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt.

Een vakjury - onder leiding van de hoofdredacteur van het vakblad Auto Motor & TECHNIEK, Auke Cupédo gaat nu aan de slag om deze tien bedrijven te beoordelen op een aantal criteria waaronder de score in de kwaliteitsmeting en de inventiviteit op het gebied van klantenbinding. Tijdens de AutovakRAI eind april maakt de jury bekend welke drie bedrijven van de tien doorgaan naar de finale.

De derde stemgroep bestaat uit branchegenoten. Zij brengen tijdens de ABA-ledendag op 5 juni in t Spant in Bussum hun stem uit en kiezen hiermee de winnaar. Van deze winnaar zal in het tv-programma AutoXperience een portret worden uitgezonden.
Bron: BOVAG persbericht
Datum: 03-04-2007