Nieuwe uitvoeringsmanager Ondernemershuizen Amsterdam

12.04.2007 / 10:23 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: B?

B?

Ina ten Elshof is per 1 april 2007 in dienst getreden van B&A Groep, een onafhankelijk landelijk adviesbureau voor organisaties in het openbaar bestuur. Ten Elshof werkte de afgelopen jaren in uiteenlopende managementfuncties bij Schuitema (C1000 supermarkten). Ze gaf leiding aan verschillende afdelingen binnen deze organisatie en hield zich bezig met interne organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Voorheen was ze werkzaam als projectleider van multidisciplinaire projecten bij TNO Voeding. Ze werkte gedurende een jaar als managementadviseur en docent bedrijfskunde voor een universiteit in Ethiopië.
Ten Elshof combineert haar maatschappelijke betrokkenheid met resultaatgericht werken. Binnen B&A gaat zij fungeren als manager uitvoering van de ondernemershuizen in Amsterdam en de vrouwenre-integratietrajecten VONK, EVA en EigenWijsheid. Ina ten Elshof studeerde toegepaste wiskunde en behaalde haar postdoctoraal management consultancy aan het VU in Amsterdam.
Meer informatie: www.bagroep.nl

---
Adviesbureau B&A Groep is thuis in het publieke domein. We ondersteunen overheid en publieke ondernemingen bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid. We onderzoeken uitgevoerd en lopend beleid. En we helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken waar meer partijen bij betrokken zijn. Eén leidraad loopt er door al ons werk: bijdragen aan een slagvaardig, efficiënt en vraaggedreven publiek domein. B&A Groep is gevestigd in Den Haag, Deventer en Amsterdam. Er werken ca. 100 mensen. B&A
Louis Couperusplein 2
Postbus 829
2501 CV DEN HAAG
Tel: 070-3029500 Fax: 070-3029501
Meer informatie:
Margreet Koster, communicatieadviseur 06-21443457
m.koster@bagroep.nl