Gemeente Doesburg

|

Bestemmingsplan bedrijventerrein Verhuellweg

Ontwerpbestemmingsplan bedrijventerrein Verhuellweg

Het ontwerpbestemmingsplan bedrijventerrein Verhuellweg 2007 voorziet in een herziening van het bestemmingsplan voor gronden ten noorden van het centrum en wordt globaal begrensd door de Dode Arm van de IJssel, de provinciale weg N317 en de IJssel.

De aanleiding voor het opstellen van het plan is de noodzaak om het planologische regime voor het plangebied te actualiseren. De vigerende bestemmingsplanregeling dateert nog van begin jaren zestig. De procedure is begin 2005 gestart met de terinzagelegging van een voorontwerp. In het ontwerpbestemmingsplan zijn alle ingekomen inspraak- en overlegreacties voor zover nodig verwerkt.

Het ontwerp ligt vanaf donderdag 12 april 2007 gedurende zes weken ter inzage op het Publieksbureau, Ph. Gastelaarsstraat 2 te Doesburg. Het publieksbureau is elke werkdag van 8.30 tot 14.30 geopend met uitzondering van vrijdagmiddag. Ook is het publieksbureau op maandagavond geopend van 18.00 tot 19.30 uur; desgevraagd kan op deze avond het plan vanaf 18.00 uur gedurende drie aaneengesloten uren worden ingezien. Binnen deze termijn kan een ieder zijn zienswijze schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 100, 6980 AC te Doesburg. Indien u mondeling wilt reageren, kan dit na afspraak met de heer A.J.A. Putker, tel. (0313) 481371.

Op donderdag 19 juli 2007 wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd, waarbij een toelichting wordt gegeven op het plan. Deze bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis en begint om 19.30 uur.

Hieronder kunt u desgewenst de volgende stukken raadplegen van het ontwerpbestemmingsplan bedrijventerrein Verhuellweg - april 2007:
* Toelichting en voorschriften (2MB)

* Plankaart

* Nota van inspraak en overleg