Gemeente Castricum

Wmo-webwinkel geopend

Iedereen die op zoek is naar informatie over het aanbod van welzijn, zorg en woondiensten in Noord-Kennemerland kan vanaf nu terecht op www.wmowebwinkel.nl. In de webwinkel is met een paar muisklikken informatie te vinden over alle aanbieders in de regio. Op 3 april is de webwinkel feestelijk in gebruik genomen.

De webwinkel is een gezamenlijk initiatief van alle gemeenten in Noord-Kennemerland. De site wordt beheerd door de GGD Noord-Kennemerland. Via de webwinkel kunnen mensen aanbieders zoeken, selecteren en vergelijken, zodat ze beter in staat zijn een keuze te maken. Voorlopig beperkt de site zich tot aanbieders van Wmo-voorzieningen (zoals hulp bij huishouden en welzijnsdiensten). De informatie die via de site verkrijgbaar is, zal echter steeds verder worden uitgebreid.

De Wmo-webwinkel geeft uitsluitend informatie over het beschikbare aanbod. Mensen kunnen er niet terecht voor advies of indicering. Daarvoor moet men bij het Zorgloket zijn, of bij één van de drie Clips (Cliënten Informatie Punten) die de gemeente rijk is.

Waar vindt u het Zorgloket en de Clips?

Zorgloket:

Raadhuisplein 1 in Castricum, tel. (0251) 66 11 22.

Openingstijden maandag t/m donderdag van 9.00 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 12.30 uur.

Clips:

Bij de Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum, tel. (0251) 65 65 62.

Openingstijden van maandag t/m donderdag 9.00 12.30 uur en van 13.30-15.30 uur en op vrijdag van 9.00-13.30 uur.

Voor een uitgebreider gesprek kan men langskomen op dinsdag- en donderdagmorgen of een afspraak maken voor één van de andere dagdelen.

Bij t Kruispunt in Akersloot, Mozartlaan 1a.

Openingstijden: dinsdagmorgen van 9.30 11.30 uur.

In De Cameren, in Limmen, Lage Weide 3.

Openingstijden: donderdagmorgen van 9.30 11.30 uur.

De Clips zijn ook per mail bereikbaar: het mailadres van het Zorgloket is: gemeentebestuur@castricum.nl. De andere Clips zijn bereikbaar door te mailen naar info@welzijncastricum.nl

Klik hier voor meer informatie.