Constant van Limburgh nieuwe Algemeen Directeur ABECON

12.04.2007 / 11:36 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Abecon informatiesystemen

Abecon informatiesystemen

Constant van Limburgh nieuwe Algemeen Directeur ABECON Informatiesystemen

Huizen, 12 april 2007 - Per 1 juli 2007 start Constant van Limburgh (48) in zijn nieuwe functie als algemeen directeur bij ABECON Informatiesystemen. Van Limburgh heeft middels een management buy-in een aanzienlijk belang verworven in ABECON. Hij volgt samen met Niels van Golden en Joost Bentvelsen de oprichter ir. Arnold H.J. Bentvelsen op, die na een periode van 28 jaar het bedrijf gefaseerd gaat verlaten.

Van Limburgh maakte de overstap van het beursgenoteerde QURIUS NV, waar hij algemeen directeur Business Solutions BV was en voorzitter van de FAQT Group.

In zijn nieuwe functie is Van Limburgh verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. 'Ik heb deze stap gezet omdat ik weer zelf wilde ondernemen, meer tijd bij prospects en klanten wil doorbrengen en minder behoef te besturen, zoals dat bij een grotere organisatie nu eenmaal onontkoombaar is', zegt Van Limburgh. 'ABECON is een relatief kleine organisatie waarbij mijn kennis en ervaring een goede aanvulling zal zijn op de bestaande groeiwensen. Een erg leuke en spannende uitdaging waar ik zeer veel zin in heb', vervolgt Van Limburgh enthousiast.

Overdracht
'Wij kiezen ervoor om ABECON naar een volgende groeifase te leiden met de komst van een externe toetreder in het van oorsprong zijnde familiebedrijf. Constant van Limburgh speelt een belangrijke rol bij deze nieuwe fase. Zijn kennis en ervaring, gecombineerd met de stabiele organisatie die ABECON al 28 jaar is biedt een uitstekend startpunt voor verdere groei', aldus Arnold Bentvelsen.

Over ABECON
ABECON is sinds 1979 gespecialiseerd in softwareoplossingen voor het MKB-segment en beschikt over een diversiteit aan kennis onder één dak. ABECON richt zich op geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie en daarbij richt ABECON zich op verschillende, specifieke markten, te weten: de zorgsector, de toeristische sector, centra voor de kunsten, de maritieme industrie en groothandels & transport.
ABECON is Microsoft Gold Certified Partner, met competenties voor Microsoft Dynamics, ISV/Software en Mobility. Met een vijftigtal medewerkers worden projecten uitgevoerd op het gebied van Microsoft ERP en CRM implementaties, Internet toepassingen en mobiliteit. ABECON is onder meer werkzaam voor Veilig Verkeer Nederland, Livit B.V., Gewest Gooi- en Vechtstreek en Paleis van Justitie. Kijk voor meer informatie op www.abecon.nl.

Contactpersoon
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
ABECON Informatiesystemen
Lisette Schaapherder
T: 035 695 12 34
E: lschaapherder@abecon.nl

100% Puur
Judith Huisman
T:06 53 83 13 16/035 526 70 83
E: judith@100procentpuur.nl