Gemeente Zoetermeer

Doe mee met sms-alert

Klik hier voor vergroting

sms-alert468x60.gif

Zoetermeer, 12 april 2007 - Wilt u sms-en met de politie? Als u woont in Loosduinen, Zoetermeer, het Westland en Midden-Delfland kunt u zich aanmelden voor sms-alert.

Snel in actie
Als een inbreker de wijk onveilig maakt of een oplichter langs de deur gaat, stuurt de politie u een sms'je. Mocht u de onverlaat spotten, dan kunt u meteen de politie bellen. Die kan dan snel actie ondernemen.

Sms-alert is een nieuw gezamenlijk initiatief van gemeenten en politie. In andere politieregio's zijn al goede resultaten geboekt met sms-alert: dankzij sms-alert werden verdachten aangehouden en vermiste kinderen teruggevonden.

Doe mee!
Inwoner van Zoetermeer, Loosduinen, het Westland of Midden-Delfland? Meld u dan aan voor sms-alert. Sms PHGL gevolgd door uw postcode en huisnummer zonder toevoegingen naar 8844. Voorbeeld: PHGL2222YY65, zonder spaties. Over de afloop van elk voorval ontvangt u van de politie een tweede sms'je. De sms'jes die de politie verstuurt ontvangt u kosteloos.

Meer informatie over sms-alert vindt u op deze pagina (link): http://www.politie.nl/haaglanden/projecten/doe_mee_met_sms_alert.asp