KPN NV

Den Haag, 12-04-2007

Draadloos internetten bij telefooncellen Rond een aantal telefooncellen van KPN kunnen internetters nu ook snel draadloos surfen via een Hotspot van KPN. In het totaal zullen circa dertig telefooncellen hiervoor worden aangepast. Deze cellen staan op logische locaties waar laptop- en PDA-gebruikers behoefte hebben aan draadloos internet, zoals op terrassen en pleinen. De telefooncellen zijn te herkennen aan het KPN Hotspots logo.

Op dit moment zijn de telefooncellen op de volgende locaties uitgerust met een KPN HotSpot:

Amsterdam: Damrak, Leidseplein, Nieuwmarkt, Rembrandtplein Den Haag: Deltaplein/Kijkduin, Solbeach, Kurhaus Scheveningen, Plein Haarlem: Grote Markt
Hoek van Holland: Stena Line telefooncel in de wachtruimte Leiden: Steenstraat
Maastricht: Vrijthof
Nieuwerkerk a/d IJsel: Rijksweg A20 Nijmegen: Grote Markt
Rotterdam: Schouwburgplein Schiedam: Koemarkt
Utrecht: Janskerkhof, Neude, Stationstraverse, Vredenburg Zeist: Slotlaan

KPN HotSpots is een dochteronderneming van KPN. HotSpots van KPN zijn te vinden bij Schiphol, NS stations, hotels, recreatieparken, tankstations, horecagelegenheden en jachthavens op méér dan 900 locaties in heel Nederland. Het succes van KPN HotSpots is te danken aan de samenwerking met zijn partners en de focus op de behoefte van gebruikers. HotSpots spelen in op de behoefte om eenvoudig met eigen laptop of PDA gebruik te maken van draadloos internet onderweg, op die momenten en plaatsen waar de (zakelijke) reiziger zich bevindt én er behoefte aan heeft. Om nóg meer hotspots te kunnen bieden is er een samenwerking met T-Mobile aangegaan om elkaars abonnees over en weer toegang te geven op beide netwerken. Het aantal hotspots is daarmee ruim verdubbeld. Het gebruiken van KPN HotSpots kan op diverse manieren: via een kraskaart, een abonnement, een creditkaart, SMS of via een mobiel / internetabonnement van KPN.

Voor meer informatie over KPN HotSpots: www.kpn.com/hotspots