Multrix en DIN Solutions sluiten samenwerkingsovereenkomst

Microsoft Dynamics-NAV-oplossingen nu beschikbaar als Software as a Service (SaaS) voor verticale markten

Amsterdam, 12 april 2007 - Multrix, specialist op het gebied van outsourcing van IT-infrastructuren en applicaties, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met DIN Solutions. DIN Solutions is gespecialiseerd in het creëren, implementeren en beheren van intelligente zakelijke oplossingen op basis van Microsoft Dynamics-NAV (voorheen Navision). In het kader van de overeenkomst wordt DIN Solutions reseller van de Hosting Diensten van Multrix, waardoor de oplossingen van DIN Solutions nu ook beschikbaar zijn als hosted of SaaS model. Met de samenwerking voorzien Multrix en DIN Solutions in de groeiende vraag vanuit de markt naar Hosted Dynamics-oplossingen.

De samenwerking tussen Multrix en DIN Solutions richt zich met name op ondernemingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de revalidatiehulpmiddelensector, de verhuurbranche en de productiesector. Organisaties binnen deze sectoren kunnen nu via één kanaal gebruik maken van de diensten van een gespecialiseerde softwareleverancier en de jarenlange ervaring van Multrix met Hosted Dynamics-oplossingen. Beide organisaties zijn Microsoft Gold Certified Partner.

"De samenwerking tussen Multrix en DIN Solutions is een goed voorbeeld van een snelle reactie op de groeiende Software as a Service-markt. De gecombineerde ervaringen van beide Microsoft Gold Certified partners maakt dat de gehoste Microsoft Dynamics software én diensten voor klanten makkelijker geïmplementeerd en beheerd worden door partners met verstand van zaken," zegt Heleen van Offenbeek, Business Group Manager van Microsoft Dynamics.

De oplossingen van DIN Solutions kenmerken zich door een mix van standaard functies op basis van de ERP- en CRM-modules van Microsoft Dynamics-NAV en branchespecifieke functies die in nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners zijn ontwikkeld. Door deze combinatie kan DIN Solutions voor elke organisatie een oplossing op maat creëren. Door de samenwerking nemen Multrix en DIN Solutions organisaties de zorg omtrent de softwaretoepassingen volledig uit handen en bieden hen gegarandeerde beschikbaarheid, prestaties en continuïteit. Doordat gebruikers betalen naar behoefte, kunnen zij veel scherper sturen op kosten en zo aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Bovendien kunnen zij flexibel inspelen op veranderingen binnen de organisatie of de markt.

Over Multrix Benelux

Multrix is een van de eerste onafhankelijke Application Service Providers in Nederland. Multrix verhuurt en "host" applicaties, aangevuld met diensten zoals helpdesk, integratie en ondersteuning. Vanuit haar eigen IT-centrum beheert Multrix de apparatuur, infrastructuur, en de applicaties voor zakelijke gebruikers. Multrix werkt samen met onder andere IBM, Progress, Citrix, Microsoft, Microsoft Business Solutions (Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX) en QAD.