013 Tilburg

Peach, het nieuwe smaakvolle urbanfeest

TILBURG, 12 APRIL 2007
Terwijl bekende urbanfeesten à la 911 per editie ordinairder worden komt 013 met een classy, smaakvol urbanfeest. Peach! Om de maand in 013 met elke keer een ander thema en dresscode. The place to be to be seen! PEACH! Met exclusieve cocktails, de beste DJs, een spraakmakende edoch smaakvol oogstrelende aankleding.
Op de eerste Peach wordt de muziek verzorgd door puike DJs als WaxFiend en Orlando maar ook DJs Flava en DJ Hype zorgen voor de juiste soundtrack. In de Kleine Zaal treedt bovendien The Opposites oftewel Polderneger en Big2 op. Rauwe, recht voor z'n raap lyrics combineren met een gezond gevoel voor humor, hier en daar aangevuld met melodieuze refreintjes ingezongen door de Polderneger. Big2 produceert bovendien alle beats. De eerste PEACH! belooft de avond van je leven te worden. Geheel in stijl van een filmpremière schrijd je vanavond over de Rode Loper. Alle spots schijnen op jou! ZATERDAG 26 MEI / DOMMELSCH ZAAL + KLEINE ZAAL / AANVANG/ZAAL OPEN 23.00 / ENTREE 15,00 (excl. serv. kosten)

013 ook op My Space
TILBURG, 12 APRIL 2007
Sinds medio mei 2006 vind je 013 ook op de My Space community. En hoe. Op een rustgevende groene achtergrond kun je op dit moment genieten van nummers van onder andere Kubus & BangBang en Twelve Tribes. En word ons vriendje/vriendinnetje!
Klik hier: http://www.myspace.com/013popcentre

The New Quartet Invites is succes