AEGON verlaagt premies van WGA-aanvullingsverzekering met 25%

12.04.2007 / 14:38 / Rubriek: Economie / Organisatie: Aegon nederland

Aegon nederland

Den Haag, 12 april 2007

AEGON verlaagt de premies van WGA-aanvullingsverzekering met 25%

AEGON verlaagt per direct de premies, met 25%, van de AEGON WGA-aanvullingsverzekering. De premieverlaging geldt voor alle lopende offertes en aanvragen. De manteltarieven en de tarieven van de bestaande WGA-aanvullingsverzekeringen blijven ongewijzigd.

De WGA-aanvullingsverzekering van AEGON is bijzonder omdat AEGON een inkomen bij arbeidsongeschiktheid garandeert van minimaal 70% van het laatstverdiende salaris (maximaal SV-loon). AEGON biedt daardoor een zeer complete dekking tegen het WGA-gat. Bij AEGON is de uitkering niet afhankelijk van de mate van arbeidsongeschiktheid en het al of niet voldoende benutten van de verdiencapaciteit. En werken loont: door de verdiencapaciteit gedeeltelijk of geheel te benutten, neemt het inkomen nog verder toe.

Onderdeel van het AEGON Gezond Werkplan
De WGA-aanvullingsverzekering is één van de modules van het AEGON Gezond Werkplan. Het AEGON Gezond Werkplan is een geïntegreerde oplossing. Het AEGON Gezond Werkplan beschermt werkgevers en werknemers tegen de financiële risico's van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Maar het AEGON Gezond Werkplan helpt werkgevers ook verzuim te voorkomen en doet er alles aan om zieke werknemers weer snel aan de slag te krijgen.

Verdubbeling marktaandeel
AEGON is door de succesvolle introductie van het nieuwe AEGON Gezond Werkplan uitgegroeid tot een grotere speler op de WIA-markt. In 2006 is het marktaandeel meer dan verdubbeld tot ruim 10%. AEGON verkoopt zijn WIA-producten via het professionele intermediair.