Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Samenwerking ANBO voor 50-plussers en Buurtlink.nl

's-Graveland, 12 april 2007 - Op www.buurtlink.nl krijgt iedereen de kans zich over zijn of haar buurt uit te spreken. De website is toegespitst op informatie over de eigen woonomgeving gebaseerd op de postcode. ANBO voor 50-plussers en Buurtlink.nl hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend waardoor de lokale activiteiten van deze ouderenbond zichtbaar zijn op de website van Buurtlink.nl. Van de circa 550 ANBO-afdelingen hebben er al ruim honderd hun eigen webpagina geactiveerd.

Wat is Buurtlink.nl?
Buurtlink.nl is je eigen buurt op internet. Op deze website kan iedere buurtbewoner op basis van postcode lezen -en schrijven- wat er in de buurt gaande is. Buurtlink.nl biedt daarmee een platform voor burgerjournalistiek. Het laatste nieuws in de buurt, berichten en reacties van medebewoners, informatie over de verkoop van tweede-handsspullen in de buurt, veiligheid (politieberichten) en buurtactiviteiten zijn voorbeelden van onderwerpen die op Buurlink.nl te vinden zijn.

Lokale afdelingen van ANBO
Buurtlink.nl geeft de circa 550 lokale afdelingen van ANBO de mogelijkheid om in de eigen buurt zichtbaar te maken welke lokale activiteiten er voor senioren zijn. Bezoekers van Buurtlink.nl die met hun postcode inloggen krijgen deze informatie direct in beeld.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht